+36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

 +36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

Haszonkulcs-Étteremvezetők gyakorlati kézikönyve

Nincs raktáron

Mit nyújt számodra a Haszonkulcs?

  • Megismerheted azokat a leghasznosabb tapasztalatokat, amelyeket a szerző több mint negyed évszázad alatt végigélt, és amelyeket maga is a legnagyobb haszonnal alkalmaz éttermi munkái során nap mint nap.
  • Olyan újszerű megközelítésekhez és üzletfejlesztési technikákhoz juthatsz hozzá, amelyeket könnyedén saját éttermed szolgálatába állíthatsz.
  • Azonnali módszereket sajátíthatsz el, a munkaerő képzésének és megtartásának kapcsán.
  • Számos fontos támpontot kapsz az étteremnyitásról és működtetésről, amelyekre lehet hogy eddig nem is gondoltál!
  • Megismerheted a hatékony üzletvezetéshez elengedhetetlen vendéglátó gazdálkodás legfontosabb fogalmait és összefüggéseit, amelynek megértését folyamatábrák teszik még könnyebben elsajátíthatóvá.

 

Jó lesz ez a könyv neked?

IGEN,ha étteremvezető és/vagy étteremtulajdonos vagy, és kíváncsi vagy egy kolléga 27 évnyi tapasztalatának eszenciájára.
IGEN,ha vállalkozó vagy, étteremnyitásban gondolkozol, szeretnél sikeres éttermet, és nem szeretnél végzetes hibát elkövetve sok tízmillió forintot elbukni, akár néhány hónap alatt.
IGEN,ha vezetői pozícióba kerülve szeretnél egy kis segítséget az étteremvezetés során leggyakrabban előkerülő feladatok, valamint az ottani gazdálkodási alapok kapcsán.
IGEN,ha hallgatóként, vagy diákként szeretnél életszerű, valódi és friss ismeretekkel gazdagodni a vendéglátóipari vezetés területén.
 
---------------------------*******************--------------------------------
NEM,ha olyan profi vendéglátós, vagy szakmai oktató vagy, aki már mindent tud! (Vagy legalábbis ha ezt gondolod magadról!)
NEM,ha konkrét problémákra keresel választ! (Bár a könyv sok probléma megoldására alkalmas)
NEM,ha gazdálkodási szakember-, vagy könyvelőként mindenre kiterjedő vendéglátóipari gazdálkodási, esetleg számviteli tankönyvre vágysz!
NEM,ha zavarnak a pozitív gondolatok, és az őszinte, néha szentimentális megnyilvánulások.
6 990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről