IGEN,ha étteremvezető és/vagy étteremtulajdonos vagy, és kíváncsi vagy egy kolléga 27 évnyi tapasztalatának eszenciájára.
IGEN,ha vállalkozó vagy, étteremnyitásban gondolkozol, szeretnél sikeres éttermet, és nem szeretnél végzetes hibát elkövetve sok tízmillió forintot elbukni, akár néhány hónap alatt.
IGEN,ha vezetői pozícióba kerülve szeretnél egy kis segítséget az étteremvezetés során leggyakrabban előkerülő feladatok, valamint az ottani gazdálkodási alapok kapcsán.
IGEN,ha hallgatóként, vagy diákként szeretnél életszerű, valódi és friss ismeretekkel gazdagodni a vendéglátóipari vezetés területén.
NEM,ha olyan profi vendéglátós, vagy szakmai oktató vagy, aki már mindent tud! (Vagy legalábbis ha ezt gondolod magadról!)
NEM,ha konkrét problémákra keresel választ! (Bár a könyv sok probléma megoldására alkalmas)
NEM,ha gazdálkodási szakember-, vagy könyvelőként mindenre kiterjedő vendéglátóipari gazdálkodási, esetleg számviteli tankönyvre vágysz!
NEM,ha zavarnak a pozitív gondolatok, és az őszinte, néha szentimentális megnyilvánulások.