MAG - Modern Alap Gasztronómia

Raktáron 3 db

MAG = MODERN ALAP GASZTRONÓMIA

 


A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása. Konyhatechnológiákat
ismertet formabontó megközelítésben, útmutatókkal
segíti a szakoktatók munkáját, és mindazokat, akik az ételkészítési
szakma elsajátítására vállalkoztak.
Étkezési szokásaink megváltoztak, új gasztronómiai irányzatok születtek,
nemcsak a nagyvilágban, de Magyarországon is a gasztronómiai
forradalom idejét éljük. Ennek következményeként a hazai
munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal használható tudással
rendelkező szakácsok iránt. Olyan tudásanyaggal rendelkező
szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG-ban
szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban
alkalmazni.
A MAG egyesíti az általános mellett a modern gasztronómiai konyhatechnológiák
alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi
cukrászat tanait is.
A MAG gyakorlati segítséget nyújt. A technológiák ismertetését a
fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók
és videó anyagok illusztrálják, valamint könyvjelző formájában
puskát is ad a mértékegység átváltásokhoz.
Sajátítsd el a technológiákat, hogy a legjobb helyeken dolgozhass!



Modern Alap Gasztronómia
Technológia a középpontban!
A kreatív ételkészítés tan-kézikönyve!

 

A könyvbe ITT tudsz belelapozni.

7 580 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 152 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről