Szürke, hosszú ujjú, rejtett patentos szakácskabát, a vállrésznél szellőző hálóval.
Méretek: S-4XL-ig
Anyaga: 65% PES - 35% pamut
A feltüntetett árak bruttó árak, amik már tartalmazzák az ÁFA értékét!!
Rövid ujjal ITT találod!
NÉZD MEG A MÉRETTÁBLÁZATOT MIELŐTT RENDELSZ!!!
|
XS |
S |
M |
L |
XL |
XXL |
3XL |
4XL |
A |
80 |
88 |
96 |
104 |
112 |
120 |
128 |
136 |
B |
70 |
78 |
86 |
94 |
102 |
110 |
118 |
126 |
C |
75 |
78 |
81 |
83 |
83 |
83 |
83 |
83 |

MAG = MODERN ALAP GASZTRONÓMIA
A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása. Konyhatechnológiákat
ismertet formabontó megközelítésben, útmutatókkal
segíti a szakoktatók munkáját, és mindazokat, akik az ételkészítési
szakma elsajátítására vállalkoztak.
Étkezési szokásaink megváltoztak, új gasztronómiai irányzatok születtek,
nemcsak a nagyvilágban, de Magyarországon is a gasztronómiai
forradalom idejét éljük. Ennek következményeként a hazai
munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal használható tudással
rendelkező szakácsok iránt. Olyan tudásanyaggal rendelkező
szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG-ban
szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban
alkalmazni.
A MAG egyesíti az általános mellett a modern gasztronómiai konyhatechnológiák
alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi
cukrászat tanait is.
A MAG gyakorlati segítséget nyújt. A technológiák ismertetését a
fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók
és videó anyagok illusztrálják, valamint könyvjelző formájában
puskát is ad a mértékegység átváltásokhoz.
Sajátítsd el a technológiákat, hogy a legjobb helyeken dolgozhass!
Modern Alap Gasztronómia
Technológia a középpontban!
A kreatív ételkészítés tan-kézikönyve!
A könyvbe ITT tudsz belelapozni.