Munkaruha

Munkaruha

 

A vendéglátás egy olyan szakma, ami hibátlan megjelenést kíván, hiszen a jellegzetes “dress code” csak még inkább erősíti a profizmus hatását, illetve az adott vendéglátó egység színvonalát. A szakácsok, pincérek öltözete ugyanis sokat elárul magáról a helyről is. Webáruházunk munkaruha kínálata segít, hogy maximálisan eleget tegyünk ezen követelményeknek. Ráadásul az egyes szettek biztonsági funkciókat is betöltenek.

 

Látogass el bátran hozzánk, és szerezd be azokat a minőségi ruházati cikkeket, amelyek hosszú távon szolgálják majd munkád! 

El sem tudom képzelni, hogy egy étteremben egy pincér farmerben hozza ki elém a megrendelt ételt, vagy hogy egy szakács melegítőben flambírozzon előttem. Ezek habár apróságnak tűnnek, mégsem azok. A megjelenés már ősidők óta szerepet játszik a jó benyomás kialakulásában, így egyáltalán nem mindegy, milyen összképet eredményez öltözékünk.

 

Webáruházunk munkaruha kínálta úgy került összeállításra, hogy minden szakmabeli megtalálja a számára ideális darabokat. Most akár komplett szetteket is összeállíthatsz magadnak, amelyekkel büszkén vonulhatsz be dolgozni. Lássuk, melyek a legfontosabb ruházati cikkek a vendéglátásban!

 

 

A jó munkaruha titka

 

Rögtön az első sorban találkozhatsz a szakács és cukrász ruhákkal. Ennek elemei kaphatóak női, férfi és unisex változatban, különböző méretben és anyagösszetételben is. A színek, fazonok is igen változatosak, így biztosan megtalálod a neked valót!

 

De miért hord egy szakács munkaruhát, amikor úgysem látják őket a vendégek? Sokan elmélkednek ezen a kérdésen. Nos, a szakácsok számára fontos, hogy betartsák a higiéniai és biztonsági előírásokat a konyhában. Kötelező például a fejkendő, sál vagy sapka viselete, így akadályozva meg a kellemetlenséget, hogy a vendég 1-2 kósza hajszállal találkozzon az ételben. 

 

Továbbá vannak nadrágok, kabátok és speciális kötények szakácsoknak, cukrászoknak egyaránt, ezek minket is védenek az esetleges kisebb sérülésektől, és egyenruhaként is funkcionálnak. De nem maradhatnak ki a felsorolásból a kényelmes pamut és poliészter pólók sem, amelyek akár otthon is hasznosíthatóak.

 

Mellesleg tévhit, hogy a szakácsok sosem kerülnek szem elé, hiszen ma már számos látványétterem vagy cukrászda van!

 

Mit viseljen egy felszolgáló?

 

A felszolgálók már ténylegesen képviselik a munkahelyüket a vendégek előtt, ezért nekik kifejezetten fontos az elegáns megjelenés biztosítása. A felszolgáló munkaruha mondhatni az étterem tükörképe, ezért nem mindegy, hogyan mutatkoznak a dolgozók.

 

Ahogy a kategórián belül böngészel, észreveheted, hogy külön megtalálhatod a kötényeket, mellényeket. Ezek az elegancián túl nagyon praktikusak is, hiszen a kötényben például elrejthetjük a noteszt és a tollat. 

 

Az öltözetben szinte mindenen a fekete és a fehér dominál, persze előfordulhat az is, hogy az étterem más színű ruhákat követel, de ez ritka. A férfiak fekete nadrágot, fehér inget és fekete cipőt viselnek, míg a hölgyek fekete szoknyát, fehér blúzt és fekete cipőt. 

 

Mivel ez egy eléggé talpalós munka, fontos a kényelmes viselet, így a vásárlás előtt mindenképpen ez legyen az egyik legfontosabb szempont.

 

Ha szeretnéd megújítani vendéglátós szetted, akkor látogass el weboldalunkra, ahol minden szükséges elemet beszerezhetsz! Nincs más teendőd, mint rákattintani a legszimpatikusabb termékekre, majd egyszerűen ksárba tenni!

Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! A Chefs.hu szakértő csapata a +36-30/955-5541 telefonszámon várja hívásod hétfőn 8-18, kedd-csütörtök 9-17 és pénteken 8-14 óra között!

Regisztrálj webáruházunkban és gyűjts 2 hűségpontot minden elköltött 100 forint után! Olvasd el törzsvásárlói rendszerünk részleteit IDE KATTINTVA.

Nálunk, a Chefs.hu-nál a legfontosabb Te vagy már 2008 óta és nem titkolt célunk, hogy a legnagyobb elégedettséggel és kényelemmel viseld munkaruhád és használd munkaeszközeid. Amennyiben eleged van a silány minőségű termékekből, a legjobb helyen jársz, webáruházunkban és üzletünkben csakis ellenőrzött minőségű termékeket forgalmazunk!

Több, mint 1.000 termékünk közül garantáltan megtalálod a számodra ideális választást, akár precíz háziasszonyként tevékenykedsz, akár ez a hivatásod.

Ha már a munkaruhád, vagy kötényed kiválasztottad, ne felejtsd el a cipőket sem! Olyan megbízható minőségű szakács cipőket és papucsokat hoztunk neked, amelyben mi is szívesen végig dolgoznánk egy dupla műszakot!

A ruházat mellett, vagy talán annál is fontosabb a megfelelő munkaeszköz. Egy szakács elsőszámú munkaeszköze a kés, ne aggódj, nálunk abban sem lesz hiány! Olyan prémium gyártók termékeit találod meg nálunk, mint Wüsthof, Kasumi, Dick, vagy KAI, ráadásul első osztyálú késélezővel folyamatosan karbantarthatod késeidet, ha pedig szeretnél ügyelni rá, hogy minél tovább maradjanak élesek késeid, válassz bármelyik nálunk vásárolt késedhez késtartót vagy élvédőt.

Mindenből a legjobbat szeretnéd? Nálunk számos kiegészítő közül válogathatsz, függetlenül attól, hogy szakács kellékekre, cukrász kiegészítőkre, vagy felszolgáló eszközökre van szükséged.

Az igazán ínyencek akár katalógusainkból is rendelhetnek egyedi, személyre szabott és limitált termékeket is. Ha ez még nem lenne elég, minden webáruházunkban megtalálható terméket kipróbálhatsz személyesen bemutatótermünkben, Budapesten a Tomori köz 14 szám alatt. Gyere be, próbáld fel, vidd haza!

Rólunk mondták vásárlóink