+36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

 +36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

Késtáskák, késtartók és élvédők

Késtáskák, késtartók és élvédők

 

A jó minőségű, drága késeket nem elég beszerezni, ezeket megfelelően karban is kell tartani, ráadásul az sem mindegy, hogyan tároljuk őket. Ellenkező esetben biztosan nem fogjuk majd tudni sokáig használni őket, ráadásul veszélyesek is lehetnek. Webáruházunk késtáskák, késtartók és élvédők kategóriáján belül minden olyan terméket megtalálsz, amelyek lehetővé teszik vágóeszközeid hosszú távú alkalmazását. 

 

Amennyiben professzionális tárolást, karbantartást szeretnél végezni, látogasd meg webáruházunk kések, táskák, élezők kínálatát!

A vendéglátás nem ad engedményeket a professzionalitás kapcsán, így kizárólag a legjobb minőségű termékekkel, valamint a szigorú előírásokat betartva dolgozhatnak a szakmabeliek. Azonban nem elég a minőségit beszerezni, de azt meg is kell becsülni. Kések, késtartók és élvédők kategóriánkon belül a tárolást és a speciális karbantartást segítő eszközökkel találkozhatsz.

 

Webáruházunk kínálata úgy lett összeállítva, hogy a vendéglátás szakemberei is fellelhessék a munkájukhoz szükséges felszereléseket. Nos, tárolj szakszerűen, hiszen a minőség megőrzése egyenlő a biztonságos munkavégzéssel! A következő pár sorban most a legfontosabb konyhai kiegészítőként funkcionáló termékek előnyeiről tudhatsz meg még többet!

 

Késtáskák, késtartók és élvédők

 

A kategórián belül már észrevehetted, hogy a tárolás különböző eszközeivel találkozhatsz. Ott vannak például a speciális élvédők, amelyek segítségével teljes biztonságban tárolható minden penge. Ezek a szóló darabok esetében különösen hasznosak lehetnek. Segítenek megtartani a pengét úgy, hogy egy karcolás se essen rajtuk, ami lássuk be, egy zsúfolt konyhafiókban való tárolás során nagyon is előnyös.

 

A speciális késtáskák ennél már egy sokkal tágasabb felületet biztosítanak a késeinknek, ezekbe ugyanis egyszerre több kés is elhelyezhető. Ráadásul előnyük még, hogy eszközeink könnyen hordozhatóak is, mivel ebben az esetben sem kell attól tartanunk, hogy valamilyen sérülés éri a késeket. Egy ilyen táskával való megjelenés is már eleve profibb hatást kölcsönöz a szakácsnak.

 

A közkedvelt késtartók

 

A késtartó egy nagyon egyedi és népszerű tárolási módszernek tekinthető. Ebben az esetben tulajdonképpen a használati helyen tárolhatjuk a késeket, például a konyhapulton. Előnye, hogy sok-sok kés elfér benne, amelyek elővételéhez elég egyetlen mozdulat is. 

 

A legtöbb darab fából készült, s ezek között vannak különleges kialakítású termékek is, mint amilyen a bambusz mágneses késtartó. Ezek előnye, hogy nemcsak egyediek, de nagyon strapabíróak és praktikusak is. 

 

A megfelelő tárolóeszköz kiválasztása

 

A megfelelő tárolóeszköz kiválasztása nem lehet nehéz egy szakmabelinek. Azt, hogy milyen kiegészítőt vásárolunk, általában nagyban meghatározza, hogy például hány kést szeretnénk benne tárolni. De sokszor az is lényeges, hogy melyik a praktikusabb számunkra. Ha ezekkel tisztában vannak, akár még a hobbi szakácsok is beszerezhetnek néhány minőségi késtartót, mivel nekik sem mindegy, milyen gyakran kell lecserélni késeiket!

 

Amennyiben szeretnéd sokáig megőrizni a késeid “egészségét”, akkor ne habozz felkeresni a vendéglátás eszközeire specializálódott webáruházunkat! Itt mindent megtalálsz egy helyen! Ráadásul könnyen és gyorsan rendelhetsz online! Elég, ha kiválasztod a legszimpatikusabb termékeket, majd rákattintasz a “Kosárba” opcióra!

Tovább

Nem elég a kiváló minőségű, esetenként borsos árú kést megvenni, ha nem vigyázunk rájuk, ha nem tartjuk karban, akkor nem tudjuk őket sokáig használni. A kések megfelelő tárolásához, szállításához késtáskára van szükség, melyet többféle kapacitással megvásárolhatunk. A kés élesítéséhez igénybe vehetjük profi késélező segítségét vagy különböző késélező eszközökkel mi magunk is megélezhetjük.

Tovább