+36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

 +36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

Derékra köthető kötények

A szakácskötény védi a szakács ruházatát és természetesen a testét, valamint egyenruhaként is funkcionál.
A legtöbb szakácskötény strapabíró pamut vagy pamut keverék anyagból készült, de van például PVC-ből is saválló kötény vagy orkán anyagból varrt is.
A nyakba akasztható melles kötény mellett többféle hosszban készülő derekas kötények is megtalálhatók nálunk a különleges szabásvonalúak mellett.
Szín, minta, fazon, díszítettség és méret tekintetében rengeteg kötény közül válogathatsz a webshopunkban.

Tovább
Kedvencekhez
Név hímzés
1 180 Ft
Összehasonlítás

Szakácskötény

 

A szakácskötény a munkaruha éke. Viselésével nemcsak megvédheted tested és szakács ruházatod, hanem mutatós egyenruhaként is szolgálhat. Főleg akkor, ha Te magad választod ki. Készüljön akár pamutból vagy saválló PVC-ből, nyakba akasztható vagy derekas formában, garantáltan profi hatást fogsz kelteni vele. 

 

Webáruházunkban megtervezheted, hogy a különböző mintájú, színű, fazonú és méretű darabok közül melyik illik a legjobban hozzád. Válaszd ki egyedi szakácskötényed és légy a “szakácsok szakácsa”!

 

A legtöbb laikusnak a szakácskötényről egy fazontalan konyhai textil jut az eszébe, ami csupán kiegészítésként szolgál. Az igazság azonban az, hogy felettébb divatos darabok készülnek ma már, amelyek fontos szerepet játszanak testünk védelmében. 

 

A szakácskötény kiválasztásának szempontjai

 

Érdemes végiggondolni, milyen fazon illik a beosztásodhoz. Szakácsként jó ötlet lehet a praktikusabb kialakítást előnyben részesíteni, ugyanakkor lehetőleg legyen csinos és elegáns is. A hosszabb kötények a szakma kedvelt darabjai, mivel jobban megvédik a testet a meleg tűzhelytől, valamint a kellemetlen “fröccsenésektől” is. A rövidebb fazon leginkább azoknak való, akik sokat mozognak, emiatt pedig valami kényelmesebb fazonra vágynak. Webáruházunkban a zsebes és zseb nélküli hosszú szakácskötényeket egyaránt megtalálhatod. Te melyik kialakítást szereted jobban? A döntés a tiéd, válaszd azt, ami praktikusabb számodra.

 

A különböző anyagok szintén sokat nyomnak a latba a szakács munkaruha minden darabja esetében. A legtöbb szakácskötény pamutból készül, de akadnak kicsit nejlonosabb anyagok is. Ez utóbbi típus jobban ellenáll a folyékony ételeknek. A durva körülményekhez pedig ott a saválló kötény! Hivatásos szakácsként, egy erős pamut kötényben profi hatást kelthetsz, míg a vastag farmeres kötény inkább vagányabb, otthoni stílusú viseletet tükröz.

 

Egyedi stílus

 

Valószínűleg megragadta a tekinteted néhány egyedi szakácskötény. Szerencsére az egyszerű, formálisabb fehér, fekete kötény mellett született néhány extra designnal ellátott darab is. Egy festékfoltos, képregény, japán, kínai vagy tortamintás kötény csak bemelegítés a terep vagy lángmintás kötényhez képest. A design több, mint díszítés. Tükröz téged, tükrözi munkádat. Ha jól érzed magad benne, a munkában is lelkesebb lehetsz!

 

Érdemes a szakács munkaruházathoz igazítani a kötényt is. Hangold össze szetted, válaszd ki hozzá álmaid szakácskötényét és légy magabiztos a munkádban! Nálunk a rendelés gyors és egyszerű, a választott terméknél a “Kosárba” gombra kattintva összeválogathatod, hogy mit szeretnél tőlünk megrendelni. Ha elkészültél, akár regisztráció nélkül is könnyen leadhatod rendelésedet, mi pedig pár napon belül el is juttatjuk hozzád új szakácskötényedet és minden hozzá kiválasztott kiegészítőt.

Tovább