+36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

 +36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

Galléros pólók

Galléros pólók

A vendéglátásban szigorú szabályok vannak az öltözéket illetően, azonban még így is megtalálhatjuk azokat a “kiskapukat”, amelyek az általunk viselt ruharadokra vonatkoznak. A legtöbben például úgy gondolják, hogy egy szakmabeli nem öltözhet kényelmesen. Ez óriási tévhit. Webáruházunk galléros pólók kategóriáján belül olyan termékeket találsz, amelyekben könnyen mozoghatsz.

Nézz körül webáruházunk pólók kínálatában, és keresd meg a méretben, színben és a munkahelyi elvárásoknak megfelelő, hozzád leginkább illő darabot!

Én még sosem láttam, hogy egy pincér atlétában hozza ki elém az ételt, vagy hogy egy szakács pulóverben főzzön. Ez nem véletlen. Mind tudjuk, hogy a vendéglátásban vannak bizonyos előírások az öltözékre vonatkozóan, amelyet minden szakmabelinek be kell tartania. Ez egyrészt a biztonságuk, másrészt a megjelenésük szempontjából is lényeges.

Webáruházunk pólók, galléros pólók kínálata úgy került kialakításra, hogy egybegyúrjuk a kényelmet, a divatot és az elvárásokat. Így senkinek nem kell majd kényelmetlenül éreznie magát; se a vendégnek, se a dolgozónak, se a főnöknek. De milyen előnnyel jár, ha éppen a galléros pólók mellett döntünk? A következő sorokban erre is fény derül.

Kényelmes és praktikus

A kategóriát először megpillantva rájöhettél, hogy a termékek mindenki ízlésének megfelelnek, mert a kényelem örök érvényű. Akadnak olyan szakácsok, akik szakácskabátot hordanak, míg mások inkább a kényelmesebb pólókat részesítik előnyben.

Miért érdemes a póló mellett voksolni? Nos, ezek a ruházati cikkek sokkal szabadabb mozgást biztosítanak a konyhában, így talán gyorsabban is dolgozhatunk. Aztán az sem utolsó, hogy sokkal jobban szellőznek, mint mondjuk egy szakácskabát, ami a kellemetlen izzadástól és testszagtól is megkímél minket. Ráadásul több különböző fazont is beszerezhetünk, amelyeket bármilyen gyakorisággal váltogathatunk.

Miért éppen a galléros pólók?

Ha kicsit kényelmetlenül érzed magad amiatt, hogy mégiscsak egy pólóról van szó, akkor az egyszerű változatok helyett szerezz be galléros darabokat! Ez lássuk be, egy minimálisan elegáns hatást és tartást ad megjelenésünknek.

Ezek a pólók továbbá nagyon praktikusak, többnyire pamutból készülnek. Rugalmasak, szép tartást biztosítanak a viselőjüknek, mivel a szabásvonalak jól követik az alkat formáját. Ráadásul viszonylag jól megelőzik a kinyúlást is. Különböző színekben kaphatóak, de általában a fekete és a fehér a leggyakoribb, mivel ezek a színárnyalatok kicsit formálisabbak.

Aztán a jó minőségű galléros pólók sokszor a csapatszellemet, a cég arculatát is tükrözhetik, hiszen ezeket előszeretettel emblémázzák a munkahelyeken. Az egységes arculat megteremtése rendkívül fontos, hiszen ezt a vendég is érzékeli.

Pólók kiválasztása

Amennyiben vendéglátóhelyen dolgozol, vagy ismersz olyat, aki a szakmában tevékenykedik, vásárlás előtt nem árt figyelembe venni néhány tényt.

Az első ilyen, hogy az adott munkahelyen megengedett-e a pólóviselet. A második természetesen a pontos méret kiválasztása. Erre nagyon oda kell figyelni, mivel számos esetben a termékleírás tájékoztat az ezzel kapcsolatos információkról.

Ha ezekre odafigyelsz, biztosan jól döntesz majd! Nincs más dolgod, mint felkeresni vendéglátós weboldalunkat, hogy megtaláld a tökéletes munkaruhát! Végül válaszd ki a termékeket és kattints a “Kosárba” lehetőségre!

Tovább
-18%
ÚJ
Kedvencekhez
6 980 Ft
8 480 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Név hímzés
1 180 Ft
Összehasonlítás
Van, aki szakácskabátot hord, de van, aki inkább a kényelmesebb pólókat részesíti előnyben munka közben. Webshopunkban jó minőségű, strapabíró galléros pólókat találsz akár munkaruhának, akár munka utánra. A standard fekete és fehér pólók mellett különböző színű pólók is kaphatók!
Tovább