+36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

 +36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

Work clothes

Munkaruha

 

A vendéglátás egy olyan szakma, ami hibátlan megjelenést kíván, hiszen a jellegzetes “dress code” csak még inkább erősíti a profizmus hatását, illetve az adott vendéglátó egység színvonalát. A szakácsok, pincérek öltözete ugyanis sokat elárul magáról a helyről is. Webáruházunk munkaruha kínálata segít, hogy maximálisan eleget tegyünk ezen követelményeknek. Ráadásul az egyes szettek biztonsági funkciókat is betöltenek.

 

Látogass el bátran hozzánk, és szerezd be azokat a minőségi ruházati cikkeket, amelyek hosszú távon szolgálják majd munkád! 

El sem tudom képzelni, hogy egy étteremben egy pincér farmerben hozza ki elém a megrendelt ételt, vagy hogy egy szakács melegítőben flambírozzon előttem. Ezek habár apróságnak tűnnek, mégsem azok. A megjelenés már ősidők óta szerepet játszik a jó benyomás kialakulásában, így egyáltalán nem mindegy, milyen összképet eredményez öltözékünk.

 

Webáruházunk munkaruha kínálta úgy került összeállításra, hogy minden szakmabeli megtalálja a számára ideális darabokat. Most akár komplett szetteket is összeállíthatsz magadnak, amelyekkel büszkén vonulhatsz be dolgozni. Lássuk, melyek a legfontosabb ruházati cikkek a vendéglátásban!

 

 

Continue
21  NEW
337  product
Waiter uniform
19  NEW
290  product
Aprons
NEW
57  product
T-shirts, Collar T-shirts
NEW
15  product
Funny gifts for chefs
product
Gift voucher

A jó munkaruha titka

 

Rögtön az első sorban találkozhatsz a szakács és cukrász ruhákkal. Ennek elemei kaphatóak női, férfi és unisex változatban, különböző méretben és anyagösszetételben is. A színek, fazonok is igen változatosak, így biztosan megtalálod a neked valót!

 

De miért hord egy szakács munkaruhát, amikor úgysem látják őket a vendégek? Sokan elmélkednek ezen a kérdésen. Nos, a szakácsok számára fontos, hogy betartsák a higiéniai és biztonsági előírásokat a konyhában. Kötelező például a fejkendő, sál vagy sapka viselete, így akadályozva meg a kellemetlenséget, hogy a vendég 1-2 kósza hajszállal találkozzon az ételben. 

 

Továbbá vannak nadrágok, kabátok és speciális kötények szakácsoknak, cukrászoknak egyaránt, ezek minket is védenek az esetleges kisebb sérülésektől, és egyenruhaként is funkcionálnak. De nem maradhatnak ki a felsorolásból a kényelmes pamut és poliészter pólók sem, amelyek akár otthon is hasznosíthatóak.

 

Mellesleg tévhit, hogy a szakácsok sosem kerülnek szem elé, hiszen ma már számos látványétterem vagy cukrászda van!

 

Mit viseljen egy felszolgáló?

 

A felszolgálók már ténylegesen képviselik a munkahelyüket a vendégek előtt, ezért nekik kifejezetten fontos az elegáns megjelenés biztosítása. A felszolgáló munkaruha mondhatni az étterem tükörképe, ezért nem mindegy, hogyan mutatkoznak a dolgozók.

 

Ahogy a kategórián belül böngészel, észreveheted, hogy külön megtalálhatod a kötényeket, mellényeket. Ezek az elegancián túl nagyon praktikusak is, hiszen a kötényben például elrejthetjük a noteszt és a tollat. 

 

Az öltözetben szinte mindenen a fekete és a fehér dominál, persze előfordulhat az is, hogy az étterem más színű ruhákat követel, de ez ritka. A férfiak fekete nadrágot, fehér inget és fekete cipőt viselnek, míg a hölgyek fekete szoknyát, fehér blúzt és fekete cipőt. 

 

Mivel ez egy eléggé talpalós munka, fontos a kényelmes viselet, így a vásárlás előtt mindenképpen ez legyen az egyik legfontosabb szempont.

 

Ha szeretnéd megújítani vendéglátós szetted, akkor látogass el weboldalunkra, ahol minden szükséges elemet beszerezhetsz! Nincs más teendőd, mint rákattintani a legszimpatikusabb termékekre, majd egyszerűen ksárba tenni!

Continue