+36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

 +36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

Szakács munkaruha és Cukrászruhák

Szakács- és cukrász munkaruházat férfi, női és uniszex kivitelben, kis és extra nagy méretben is. Szakácskabát, szakácsnadrág, szakácssapka és szakácskabát gombok is megtalálhatók a kínálatunkban. Válogass a különböző anyagösszetételek, anyagvastagságok, anyagminőségek, színek, minták, fazonok között - bármi is az elvárásod, itt megtalálod! Forgalmazott márkák: Giblor's, Egochef
Tovább

Szakács munkaruha, cukrász munkaruha

A szakács - vagy cukrász munkaruha viselésével garantáltan profi benyomást kelthetsz a mindennapokban. Webáruházunkban most férfi, női, uniszex kivitelben, valamint kis és nagy méretben egyaránt megtalálható a munkaruházat minden darabja.

Mire van szükséged? Szakácskabátra, szakácsnadrágra, esetleg egyedi szakácskabát gombokra? Szerencsére, különböző anyagösszetételű, színű, fazonú és mintázatú darabok között keresgélhetsz. Válaszd ki a legszimpatikusabb munkaruhát és légy a szakmád legjobbja! Ha pedig segítségre van szükséged a választásban, bátran fordulj hozzánk kérdéseiddel.


Fegyelem az öltözékben

A vendéglátás egy olyan szakma, ami nagyfokú összeszedettséget igényel, s ennek az ember megjelenésében is tükröződnie kell. Ha úgy érzed, hogy ez a fajta “összeszedettség” hiányos a ruházatod valamely szintjén, semmi probléma, most fentről lefelé haladva átfuthatunk a legfontosabb munkaruházati cikkeken. A döntés természetesen az igényeidtől és ízlésedtől függ, de érdemes egymáshoz passzoló darabokat választanod, hogy teljes legyen az összkép.

Szakács munkaruha, cukrász munkaruha

Te is zokon vennéd, ha hajszállal találkoznál az ételedben, ugye? Webáruházunkban kedvedre válogathatsz a különböző anyagú és fazonú, egyedi designnal ellátott szakács fejfedők között. A hosszabb hajú hölgyeknek kifejezetten praktikus a kontytartó sapka, de a körsapka vagy a hajháló is kiváló választás lehet. A férfiak pedig a klasszikus baseball sapka vagy a mintás fejkendő, szakácssapka között válogathatnak.

A megfelelő szakácskabátot úgy érdemes kiválasztani, hogy ne csak külsőleg legyen mutatós, de minőségi anyagból is készüljön. Weboldalunkon például megtalálhatod az úgynevezett ice cool anyagból előállított szakácskabátokat, amelyek egy-egy gyors mosás után, gyakorlatilag 2 órán belül megszáradnak. A hosszú és rövid ujjú fazonok egyaránt feldobhatóak hímzésekkel. Ha szakmabeli vagy, egy jó szakácskabátra mindenképp szükséged lesz.

A 100% pamut anyag, a gumírozott derék, a megkötő, egy kényelmes szakácsnadrág tagadhatatlan tulajdonságai közé sorolhatóak. Egy paprika, sakktábla vagy gasztro mintás, csíkos nadrág a leghosszabb munkanapokat is feldobhatja. A kiválasztásakor ne feledd, a minőség egyenlő a kényelemmel, a kényelem pedig egy hosszú nap során nagyon sokat jelent!

Ha tovább barangolsz, egyedi tervezésű szakácskabát gombokra is lelhetsz, amelyekkel egy-egy egyszínű kabát tökéletesen kiemelhető. Így még különlegesebb lesz a megjelenésed.

Amennyiben mindent megtekintettél, a tiéd a döntés! Tervezd meg saját munkaruházatod és légy a vendéglátás “Armanija”, hogy kétség se merüljön fel profizmusod felől!
Tovább