+36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

 +36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Melyek a legfontosabb cukrász kellékek? - Most eláruljuk!
24
Nov

Az előkészítést segítő eszközök

Elengedhetetlen cukrász kellékek

A siker kulcsa a minőség

Hobbi vagy profi cukrász vagy?

Birkenstock profi vendéglátós lábbelik, profi szakmabelieknek!
04
Nov

Miért védjük lábunkat?

A klumpa előnyei

Birkenstock profi klumpák, profiknak

Egy jó klumpa aranyat ér!

Ice Cool szakácskabátok a vendéglátás mestereinek
10
Okt

Milyen szakácskabátok vannak?

Az Ice Cool szakácskabát típusai

Mikroszálas VS. pamut szakácskabát

A szakácskabát kiválasztásának receptje

A maghőmérő haszna a konyhában
09
Ápr

Speciális “turkász”

Hasznos konyhai eszköz

Milyen a jó maghőmérő?

Nitril gumikesztyű a konyhában
09
Ápr

Kesztyűk a konyhában

Miért éppen nitril?

Nitril gumikesztyű használata

Nitril gumikesztyű rendelése

Milyen anyagú konyharuhát használjunk?
09
Ápr

Konyharuha anyaga és mérete

Funkció

Tárolási lehetőségek

Rendelés

Milyen a jó sajtvágó kemény és lágy sajthoz?
26
Febr

A késekről, vágóeszközökről általában

Sajtvágó kemény és lágy sajthoz

Sajtvágó lágy sajthoz

Sajtvágó kemény sajthoz

Kiegészítő termékek sajtvágáshoz

Milyen fenőacél típusok léteznek?
21
Febr

Fenőacélok, késélezők használata

Fenőacél típusok

Milyen a jó fenőacél?

Elengedhetetlen cukrász kellékek
20
Febr

Mi kell a jó tortához?

Éles élek

A díszítés cukrász kellékei

A márka beszél

Vicces ajándékok a vendéglátásban
13
Febr

Egyedinek egyedit

Stílusos munkaruha

Laza konyhai divat

Vicces ajándékok a vendéglátásban

Design pulóver

Minőség másképpen

Kreatív kötény nyomtatás
06
Febr

A kötény eredete

Kötény, szakmákra szabva

Anyag és szín

Kreatív kötény nyomtatás

Professzionális késkészlet, professzionális konyhákba
30
Jan

A kések

Sokoldalú késfajták

Professzionális késkészlet

Szettek

Fenőacélok és késélezők titkai
23
Jan

Fenőacélok és késélezők, otthon

Késélező acél, mint munkaeszköz?

Fened a fogad egy fenőacélra?

Tréfás ajándékok szakácsoknak: így vásárolj karácsonyra!
16
Jan

Milyen az egyedi ajándék?

Humoros “egyenruha”

Tréfás ajándékok szakácsoknak

Első a minőség

A nagy kérdés: miért legyél szakács?
09
Jan

Hobbiból álom, álomból szakma!

Otthoni fortélyok

Jó társaság

Miért legyél szakács? - Szakmai hírnév

Miből lesz a könyv?

Saját étterem

Tükröm, az alkotásom

Hímzések, felvarrók, na meg a szitanyomás
02
Jan

Egyedi hímzések, egyedi alkotóknak

Élethű szitázás, élethű emblémázás

Hímzés, felvarró, szitanyomás

Barangolás a csontozókések világában
18
Dec

A csontozókések tulajdonságai

Hogyan válassz csontozókést?

A csontozókések használata - nem csak csontozásra

A csontozókések karbantartása

Terítéken a női konyhai munkaruhák
11
Dec

Mely kategóriába tartoznak a női konyhai munkaruhák?

A női konyhai munkaruhák - védőruha jellegű darabok

A női konyhai munkaruhák - formaruha jellegű darabok

A szakácskés használata - vágod?!
04
Dec

A szakácskés kiválasztása

A szakácskés használata - vágási technikák

Szeletelési technikák szakácskéssel

A szakácskések karbantartása

Egyedi hímzések - egyedi viseletek a konyhában
29
Nov

Az egyedi hímzések technikai háttere

Egyedi hímzések a konyhai ruházatban

Az egyedi hímzés megrendelésének menete

A flexibilis csontozókés előnye – profi eszköz nem csak profiknak
20
Nov

A flexibilis csontozókés előnyei

A flexibilis csontozókés előnyeinek kihasználása

Egyéb tudnivalók a flexibilis csontozókésről

A konyhai kesztyű használata elengedhetetlen!
13
Nov

Mi volt a konyhai kesztyű előtt?

Konyhai kesztyű kezdőknek

Konyhai kesztyű haladóknak

Konyhai kesztyű profiknak

Még egy fontos szempont: az egészségvédelem

Design kötény, bor, zene – legyen bulis a főzés!
06
Nov

Design kötény – mikor kell viselni?

Akinek a design kötény kötelező a buliban is

A hétköznapi főzés is lehet szórakoztató

Okos késtartó megoldások – nem csak séfeknek
31
Okt

Szánj időt a különböző késtartó megoldások megismerésére!

A webáruházunkban elérhető termékek a kések okos tárolására

Mit érdemes tudni a hálós hátú, illetve az ice cool szakácskabátról?
24
Okt

A szakácskabátról általában

Az ice cool és a hálós hátú szakácskabát bemutatása

Miért jó a késtartó tok?
17
Okt

A késtartó tokokról

Milyen termékek találhatók meg a kínálatban?

Gyakran Ismételt Kérdések a KAI késekről
12
Szept

Mi a különbség a japán és a német acél pengéjű kések között?

Melyik jobb minőségű?

Hogyan lehet megfelelően élesíteni a Kai kések pengéjét?

Az EGOCHEF szakácsnadrágról röviden
10
Okt

A látvány nagyon fontos

Az EGOCHEF szakácsnadrág bemutatása

Körültekintően érdemes vásárolni

Mit kell tudnunk a késélező acélról?
03
Okt

Otthoni használat

A késélező acél munkaeszközként történő használata

Milyen termékek találhatók meg a kínálatban?

Konyhakések, amelyeket szinte minden nap használunk
26
Szept

Séf kés

Kenyérvágó kés

Santoku és Japán kések

Csontozó kés

Konyhakések a webáruházunk kínálatában

Az igazán elegáns fekete barista kötény
19
Szept

Nézzük, honnan is származik ez a ruhadarab

Különböző fazonok

Fekete barista kötény

 

A felszolgáló ruházatról
12
Szept

A felszolgáló ruházat a megjelenés kulcsfontosságú tényezője

A webshopban elérhető termékek

Lássuk, milyen ruhadarabokra is lehet szüksége egy felszolgálónak?

Minden, amit a kenyérszelő késekről tudni kell
05
Szept

Tárolás

A kenyérszelő késekről

Válaszd a számodra megfelelő terméket

 

Jó minőségű konyhai kések
29
Aug

Márkák

Jó minőségű konyhai kések - méret és kialakítás 

Mi mindent tudhatunk a kovácsolt acél késekről?
22
Aug

Lássuk, milyen feladatokat látnak el ezek a kések?

Tisztítás, tárolás

Kovácsolt acél kések márkái és termékei

Ötletek a kötények kiválasztásához
15
Aug

Rövid története

Napjainkban

Ha munkánk során hordunk kötényt

Kötény ötletek tőlünk, neked 

Szín

Mintázat

Anyag

Milyen konyhai eszközökre lehet szükségünk?
01
Aug

Milyen alapvető eszközre lehet szükség egy konyhában?

Milyen cipőt érdemes hordani sok állással járó munkakörökben?
09
Júl

Mi történik, ha nincs meg a szimmetria

Visszerek is előfordulhatnak

Nem mindegy, milyen a talaj

A lábfejet és a talpat is terheljük

A sok állással járó munkakörökben fontos a megfelelő cipő

Tányér fogások pincéreknek
09
Júl

Szabályok az asztal leszedéséhez és tányér fogások pincéreknek

 A konyhai kések fajtái
14
Jún

A konyhai kések leggyakrabban használt fajtái

Séf kés

Kenyérvágó kés

Santoku és Japán kések

Csontozó kés

Minőségi konyhai eszközök

Milyen eszközökre lehet szüksége egy cukrásznak?
14
Jún

Cukrász eszközt, de milyet?

Lássuk az eszközöket!

Ismerjük meg őket egy kicsit közelebbről

Egyéb kiegészítők

A damaszk szakácskések története és használata
30
Máj

Mi is valójában a damaszkolás?

A damaszk kések karbantartása

A damaszk szakácskések

A praktikus fogókesztyű
24
Máj

A szilikon felhasználási területei

A fogókesztyűk anyaga, típusai

A férfi séfkabát eredete és tulajdonságai
24
Máj

Tudjuk, hogy honnan is erednek ezek a munkaruhák?

Milyen anyagból készülhet a férfi séfkabát?

Választható színek

A kiváló, éles kések tárolása és karbantartása
14
Máj

Megfelelő karbantartás

Megfelelő tárolás

Milyen célra használjuk az éles késeket?

Tradicionális japán kések
03
Máj

A tradicionális japán kések története

A japán kések márka választéka

Üzemi konyha felszerelése
03
Máj

Minőség és energiatakarékos üzemi konyha felszerelések

Karbantartás

Konyhai eszközök, kellékek

A konyhai dolgozók védőruházata
17
Ápr

Konyhai kisegítő

Séf, szakács

Pincér

Sapkák, kesztyűk

Formák és kialakítások

A legjobb szakácskés
29
Márc

Milyen munkára fogjuk használni?

Tisztíthatóság és karbantartás

Érdekességek a nagyvilágból
29
Szept

Sztárok kedvenc pizzái – ezt eszi a pápa és Beyoncé

A tökéletes sült krumpli
30
Szept

Avagy, hogyan süssünk tökéletes sültkrumplit

A kések élezéséről
30
Szept

Fenőkő

Fenőacél

Amire figyelni kell az élezés közben

Lehetséges hibák

 

 

A tökéletes konyhai kötény szett
18
Márc

Miért érdemes konyhai kötény szettet vásárolni?

Hogyan nézzen ki és milyen színű legyen?

Milyen legyen az anyaga?

Melyik fazon illik hozzánk?

Kézzel kovácsolt kések
18
Márc

A kézzel kovácsolt kések anyaga, méretei

Milyen munkálatokra is használhatjuk ezeket az eszközöket?

Tisztítás, tárolás

Márkák, márkákhoz tartozó típusok, markolatok

Profi konyhai eszközök
25
Márc

Reszelők

Hámozók

Egyéb konyhai felszerelések