Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Miért jó a késtartó tok?

2019.10.17 07:59

A késtartó tokokról

Milyen termékek találhatók meg a kínálatban?

Miért jó a késtartó tok?

Legyen az ember szakács vagy egy lelkes amatőr, mindenkinek szüksége van egy kiváló késre, amivel szebbnél szebb munkákat tud véghez vinni. Minden munkafolyamat során más és más formájú, nagyságú vágóeszközt alkalmazhatnak, amelyhez természetesen szükség lesz egy késtartó tokra is.

 

Elsősorban azt kell leszögezni, hogy milyen feladatra szeretnék használni ezeket az eszközöket. Ez igen fontos kérdés, mivel ha csak otthonunkban fogjuk használni, lehet, hogy néhány óra után eltesszük, de ha valakinek a munkája során kell kést a kezébe vennie, akkor akár egész nap ezzel kell dolgoznia, és így a helyes és nem utolsó sorban higiénikus tárolásra is gondolni kell. 

CEL KÉSTARTÓ TEKERCS 15 DB-OS

A késtartó tokokról

 

Nagyon praktikus és biztonságos kiegészítőnek tekinthetők a késtartó tokok. A szakácsok egyik kedvenc munkaeszközéhez sorolnánk a különböző méretű, igen éles késeket. Pontosan ezért nagyon balesetveszélyesek lehetnek ezek az eszközök. Ezen balesetek elkerülése, valamint megakadályozása miatt találták fel a késtartó tokokat, amelyekben könnyen és biztonságosan tárolhatják a késeket a szakmabeliek.

 

Az erős, vastag és kemény műanyagból készült tokokban stabilan megáll a kés, így nem kell aggódni a sérülés vagy a kések élének csorbulása miatt. A késtartó tokokat könnyedén lehet rögzíteni nadrágszíjra vagy munkavédelmi ruhára, így precíz és biztonságos tárolási lehetőséget biztosít mindenkinek, aki késekkel dolgozik. A műanyag tok kialakításának köszönhetően könnyen tisztítható, higiénikus. 

 

Ez a szempont is nagyon fontos, hiszen azoknak, akik élelmiszerrel dolgoznak, fontos a higiénia, tisztaság és precizitás. Ha mindig úgy tároljuk vágó eszközeinket, ahogy az a legoptimálisabb, akkor garantáltan hosszú élettartamot kapunk. 

 

Milyen termékek találhatók meg a kínálatban?

 

A webáruházunk oldalán több kés tárolására alkalmas eszköz, termék is megtalálható: késtartó táskák, élvédők. 

 

A késtáskák közül jó választás lehet például a Dick késtartó tekercs, amely 12 db kés tárolására alkalmas. Szállítása egyszerű és biztonságos a kézi és vállon hordható fülekkel. Anyaga vászon és gumival borított. A belsejében a késeket szalaggal és tépőzárral lehet rögzíteni. 

DICK KÉSTARTÓ TEKERCS - 12 DB-OS

 

A másik igazán praktikus termékünk a Wüsthof élvédő, amely mágnessel van ellátva. Ez az eszköz rendkívül kényelmes és biztonságos a mágnesnek köszönhetően. Egyszerűen nyitható és zárható. Nedves ruhával és tisztítószerrel tisztítható.

WÜSTHOF ÉLVÉDŐ, MÁGNESES - 255 X 55 X 7 MM

 

Webáruházunk tehát minden olyan eszközt, kiegészítőt és kelléket kínál, amelyekkel megvédhetitek a vágó eszközeiteket, de természetesen rengeteg mást is találhattok itt. 

 

Érdemes ellátogatni hozzánk, és válogatni széles választékunkból a webáruházunk oldalán, továbbá bármilyen kérdésre válaszolunk a termékeinkkel kapcsolatban. 

Rólunk mondták vásárlóink