Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Ice Cool szakácskabátok a vendéglátás mestereinek

2020.10.10 20:49

Milyen szakácskabátok vannak?

Az Ice Cool szakácskabát típusai

Mikroszálas VS. pamut szakácskabát

A szakácskabát kiválasztásának receptje

Ice Cool szakácskabátok a vendéglátás mestereinek

Egyáltalán nem mindegy, hogy egy szakács mit visel a munkája során. Az egész napos talpalás ugyanis megköveteli a profizmust, ami az öltözéken is tükröződik. Ugye te is tudod, miről beszélek? A következő cikkben megismerkedhetsz az Ice Cool szakácskabátokkal, amelyeknek nem csak a neve cool, ráadásul néhány vadiúj darab is akad közöttük. 

 

Milyen szakácskabátok vannak? 

 

Napjainkban kétféle textilből gyártanak szakácskabátot; pamutból és műszálas anyagból. Mivel a szakácsok manapság a munkájukat is kihozták a konyhából, és sok esetben a vendégtérben végzik tevékenységeiket, számos változtatás érte az utóbbi időkben a szakács ruházatot. A praktikus szempontok mellett így a design is meghatározóvá vált. A színek területén is átalakult a kínálat, hiszen a fekete és a fehér mellett a sötétkék vagy a bordó árnyalatok is megjelentek. 

 

A szakácskabát vásárlása mindig hosszú távra szól, így nem árt alaposan átgondolni, honnan szerezzük be a szükséges felszerelést. Webáruházunk kínálata a vendéglátós szakma munkatársait segíti olyan termékekkel, amelyek elengedhetetlenek a tevékenységek elvégzéséhez.

 

Az Ice Cool szakácskabát típusai

 

De milyen termék a legelőnyösebb? Valójában ez sok mindentől függ. Az egyén stílusától vagy a munkahelyi elvárásoktól. Speciális szakácskabátjaink kínálata lehetővé teszi, hogy válogass a rövid és hosszú ujjú, a fehér és fekete vagy éppen más színű darabok között. A termékek egyszerre elegánsak és kényelmesek, így otthonosan dolgozhatsz egész álló nap. Rendelkezésedre állnak továbbá a pamut és a mikroszálas szakácskabátok egyaránt. 

 

Ha úgy érzed, itt az ideje egy új darabot beszerezni, akkor minőségi szakácskabátjaink között Te is megtalálod a megfelelő méretű terméket! 

 

Mikroszálas VS. pamut szakácskabát

 

Szeretnénk eloszlatni egy ősrégi tévhitet, miszerint mindenből csak a pamut anyagú terméket szabad megvásárolni. A mikroszálas ruházati cikkek valamiért a mai napig “mumusként” élnek az emberek fejében, pedig tulajdonképpen óriási előnyük is van egy-egy ilyen ruhának, különösen, ha szakácskabátról van szó! Jól példázza ezt vadiúj mikroszálas szakácskabátunk is!

FEKETE, RÖVID UJJÚ, PATENTOS SZAKÁCSKABÁT - ICE COOL ANYAGBÓL

Kezdjünk mindjárt a dolog pénzügyi oldalával! A mikroszálas kabátok általában sokkal olcsóbbak a pamut változatoknál, így sokkal gazdaságosabban is jövünk ki a vásárlásból. 

 

Aztán ott van strapabírás; az ember azt gondolná, hogy e területen is a pamut nyert, de tulajdonképpen ez egyáltalán nem így van! Gondolj csak bele! A pamut érzékenyebb a mosásra, tisztításra, ezzel szemben a mikroszálas anyagú termékek jóval könnyebben kezelhetőek. Ráadásul ez utóbbi hamarabb meg is szárad a mosást követően!

 

Végül cáfoljuk meg a teóriát, miszert a mikroszálasban “meggyulladunk”! Valóban melegebb hatása lehet, mint a pamut terméknek, azonban sokkal jobban képes szellőzni, és az anyaga is könnyedebb érzetet nyújt számunkra. 

 

A szakácskabát kiválasztásának receptje

 

Végy egy webáruházat! Keresd fel az Ice Cool szakácskabátok alkategóriát! Kombináld a legfontosabb összetevőket; stílus, fazon, méret, majd a keverést követően be is teheted a kosárba! Fizetés után, egy kis idő elteltével fel is húzhatod magadra! A végén nincs más teendőd, csak gyönyörködni a látványban! 

 

Végül, ami talán a legfontosabb, ne félj kipróbálni az új poliészter szakácskabátot!

Rólunk mondták vásárlóink