Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Tréfás ajándékok szakácsoknak: így vásárolj karácsonyra!

2020.01.16 16:27

Milyen az egyedi ajándék?

Humoros “egyenruha”

Tréfás ajándékok szakácsoknak

Első a minőség

Tréfás ajándékok szakácsoknak: így vásárolj karácsonyra!

Neked is van legalább egy olyan ismerősöd, akinek az élete a főzés, netalán szakácsként is dolgozik? Az ilyen szituációkban nehéz az ajándékozás. Mivel a professzionális konyhai eszközökhöz kevésbé értünk, ezért olyan meglepetésben kell gondolkodnunk, amely igazán egyedi, ugyanakkor igazodik az illető életmódjához. A vicces, feliratos ruhadarabok ezért mindig bejönnek. Most szakácsoknak való tréfás ajándékokkal ismerkedhetsz meg.

 

Milyen az egyedi ajándék?

Az ajándéknak nem szabad arról szólnia, amit a reklámok el szeretnének hitetni velünk. Egy igazi ajándéknak nem az ára adja meg az értékét, hanem az a hozzá társított jelentés, amelyet az ajándékozó és a megajándékozott lát benne. Egy egyedi ajándék azt sugallja, hogy gondolunk a másikra, valamint, hogy sokat vesződtünk a megfelelő tárgy kiválasztásakor.

 

Éppen ezért ideális választás egy hímzett vagy nyomtatott ruhadarab, amely hűen reprezentálja a szakács lét szépségeit.

GREY MIX - PATENTOS SZAKÁCSKABÁT

 

Humoros “egyenruha”

Ne gondold, hogy nem lehet feldobni a kötelező szakács ruhadarabokat, mint a kötény vagy a kihagyhatatlan szakácskabát. Az utóbbit, általában hímzéssel szokták megbolondítani, s ez jóval formálisabb ajándéknak minősül. Azonban a kötényt már sokkal lazábban lehet kezelni, illetve kreatív elképzelésekkel átalakítani. Képzeld el például, milyen jól mutat egy kalózmintás kötény. Ha még egyedibb kialakításra vágysz, akkor egy “ a szakácsok imájával” feliratozott kötény igazi telitalálat lesz. 

A SZAKÁCSOK IMÁJA - KÖTÉNY

 

Tréfás ajándékok szakácsoknak

Az egyszerűbb, hétköznapi viseletek sem szenvednek hiányt humorból! Sőt, a legkreatívabb szakács ajándékok a feliratozott, nyomtatott pólók és a kapucnis pulóverek.

 

A szakácskabátnak álcázott póló például még a legfigyelmesebb tekinteteket is becsaphatja. A fiatalosan népszerű Eat-Sleep-Cook-Repeat feliratú pólók szintén nagy sikert arathatnak. A sor még mindig nem ért véget, hiszen egy Heisenberg salt bae figurával ellátott póló figyelemre méltó, de a “Just say yes Chef, and do it” ábrázolás is nyerő. A “Just cook it!” feliratú ruhadarab pedig, szintén alkalmas humoros ajándéknak.

SZAKÁCSPÓLÓ - JUST COOK IT - KIFUTÓ MODELL

 

Mi a helyzet pulóver fronton? Biztosan szívesen és büszkén járkálna ismerősöd, egy szakácskabát mintás kapucnis felsőben. Így élettevékenysége tükröződne a hétköznapokban is. Ha esetleg szakács barátodnak elege van abból, hogy a munkájához nem értő emberek mondják meg neki, hogy “mi van”, akkor a Chefs feliratú koponyás pulóvert bizony neki találták ki.   

 

Első a minőség

Amikor ilyen jellegű ajándékban gondolkodsz, fontos odafigyelni a megfelelő anyagú és minőségű ruhadarabok kiválasztására. Az amerikai Gildan cég által gyártott pólók igen jó “alapanyagnak” tekinthetőek. Arra azonban figyelj, hogy az amerikai méretezés eltérhet az európaitól, ezért a rendelést speciális mérettáblázat alapján add le! A 100%-os pamutból készült pólókra már könnyedén elkészíthető a kiválasztott minta vagy felirat.


Amennyiben megtetszettek a tréfás ajándékok, akkor a webáruházunkból be is szerezheted őket!

Rólunk mondták vásárlóink