Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Milyen anyagú konyharuhát használjunk?

2020.04.09 08:00

Konyharuha anyaga és mérete

Funkció

Tárolási lehetőségek

Rendelés

Milyen anyagú konyharuhát használjunk?

 

Konyharuhára minden vendéglátóhelyen szükség van, hiszen több funkciót is ellát. Nézzük, milyen anyagú konyharuhák léteznek, és hogyan rendelhetők meg webáruházunk felületén! 

 

Konyharuha anyaga és mérete

 

Az első osztályú, minőségi anyag nem csak a konyharuhák esetében fontos, hanem tulajdonképpen bármilyen konyhai textíliánál.

 

Anyagát tekintve a legfontosabb jegy a vastagsága lehet: vannak vékony, de vastagabb, sőt, szupervastag konyharuhák is. Méretük is változó, egészen nagy, 100x50 cm-es ruha is vásárolható webáruházunkban. Egy szokványos méretű konyharuha azonban kb. 50x70 cm, plusz-mínusz néhány cm. Anyaguk többnyire 100% pamut, nedvszívó képességük pedig kiváló. Nem kell attól tartani, hogy esetleg összemennek a mosásban; nyugodtan moshatók magasabb hőfokon is. 

NAGYMÉRETŰ SZUPERVASTAG KÉK KONYHARUHA - 100X50 CM-ES

 

Ha valaki számára lényeges, hogy milyen színű konyharuhája van: a klasszikus fehér szín mellett színesek is rendelhetők; csíkokkal vagy kockákkal. A konyhai törlőkendő nem tud annyi feladatot ellátni, hiszen vékonyabb anyagú. 

 

Funkció 

 

Ahogy már korábban írtuk, a konyharuhának számos funkciója lehet a főző helyiségben, ennek megfelelően érdemes lehet több darabbal is rendelkezni, hiszen sosem lehet belőle elég. Jellemzően két esetben kerül elő a konyharuha: egyrészt mosogatásnál a vizes edényekről a vizet felitathatjuk vele, másrészt pedig, ha valami forró dolgot kell megfogni, akkor egy vastagabb konyharuha jól funkcionálhat. Ezentúl természetesen más esetekben is előkerülhet, például ha le kell takarítani, letörölni valamit, akkor hirtelen a konyharuha nyújthat megoldást. 

 

A Chefs.hu webáruházunkban számos minőségi konyharuhából lehet választani, kínálatunk igen széles.

 

Tárolási lehetőségek 

 

Változó, hogy ki hogyan tárolja a kendőket, de a legjellemzőbb, hogy a konyhában van egy bejáratott hely, ahová fel lehet akasztani az éppen nem használt konyharuhákat. Sokan egyszerűen csak a pulton hagyják, esetleg kiterítik, ha nedves lenne. Fontos, hogy a koszos konyharuhát a bepiszkolódás méretétől függően be lehet tenni a mosógépbe magasabb hőfokon, hogy biztosan elpusztuljanak az esetleges baktériumok, és a mocskos anyag újra tiszta legyen. 

NAGYMÉRETŰ SZUPERVASTAG FEHÉR KONYHARUHA - 100X50 CM-ES

 

Rendelés 

 

Konyharuhából sosem lehet eleget vásárolni, így érdemes lehet több darabot is beszerezni. Webáruházunkban van lehetőség szettet rendelni, ami 3db terméket jelent, ami nem csak minőségi termék, hanem még az ára is rendkívül kedvező. Mennyiségi kedvezmény is kapható más termék esetén, így például, ha valaki 10 és 50 db közötti számú konyharuhát vásárol, a darabonkénti vételárból 90 Ft kedvezményt tudunk nyújtani. 

FEHÉR KONYHARUHA, KONYHAI TÖRLŐKENDŐ


Ha a fentiek után még kérdésed lenne a rendelés folyamatáról, vagy nem tudod, melyik csomag lenne számodra a legmegfelelőbb, keress minket elérhetőségeinken!

Rólunk mondták vásárlóink