Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Birkenstock profi vendéglátós lábbelik, profi szakmabelieknek!

2020.11.04 20:26

Miért védjük lábunkat?

A klumpa előnyei

Birkenstock profi klumpák, profiknak

Egy jó klumpa aranyat ér!

Birkenstock profi vendéglátós lábbelik, profi szakmabelieknek!

Ha valami, hát a cipő igazán számít a munkába járás szempontjából, kifejezetten akkor, ha állómunkát végzünk. A vendéglátás szakemberei számára ezért nem mindegy, mit húznak a lábukra. A döntés azonban nagyon nehéz, hiszen csak a minőségi darabok garantálják a kényelmet és a hatékonyságot a nap folyamán. A következő cikkben ismerkedj meg a Birkenstock profi kínálatával, amelyek a te mindennapjaidat is megkönnyítik!

 

Miért védjük lábunkat?

 

Tulajdonképpen minden, a vendéglátásban dolgozó személy számára fontos a megfelelő lábbeli viselése, de a szakácsok számára különleges jelentőséggel bír.

 

A legtöbb éttermi dolgozó, mint amilyen a pincér, a csapos vagy a bártender, általában valamilyen elegáns cipőt húz, hiszen megjelenésükkel képviselik az adott vendéglátó egységet. 

 

Meglehet, a látványszakácsoknak is fontos a megfelelő megjelenés, de egy éttermi konyhában dolgozó szakács többnyire ott végzi munkáját, ahol senki nem látja. Neki a legfontosabb a biztonság, így olyan lábbeliket szükséges beszerezni, amelyek kellő védelmet nyújtanak lábuknak a munka során. Egy konyhában rengeteg éles tárgy van, amelyet leejthetünk, ezért sem mindegy, mit húzunk a lábunkra. 

 

Különleges vendéglátós termékeket forgalmazó webáruházunkban számos különböző típusú lábbelivel is találkozhatsz! 

 

A klumpa előnyei

 

Valószínűleg csak két típusú ember létezik a világon: aki imádja vagy utálja a klumpát. Ez a megosztó lábbeli közel sem a brilliáns divatos külleme miatt lett olyan népszerű, sokkal inkább hasznos jellegének köszönhetően. 

 

Ezek a típusú lábbelik legnagyobb előnye, hogy megkönnyítik az egész napos állómunkát. A kényelem és praktikum miatt nemcsak a vendéglátásban használják, de előszeretettel alkalmazzák az egészségügyi vagy szociális intézményekben is. Azért olyan kényelmesek, mert a láb tehermentesítése és a gerinc egészséges tartása érdekében ki vannak belül párnázva. Ráadásul a klumpák teteje általában zárt, így kellő védelemmel látják el a lábat. 

 

Minőségi klumpáink segítenek a munkahelyen is kényelmet teremteni, így sokkal hatékonyabb és gyorsabb lehetsz minden feladatot illetően!

 

Birkenstock profi klumpák, profiknak

 

Talán észrevetted korábban, hogy egyes klumpák drágábbak a többinél. Ennek megvan az oka, ami elsősorban a minőséghez köthető. Viszont annyi bizonyos, hogy a silány minőségű termékek nemcsak hamar tönkremennek, de jelentős károkat és költségeket is okozhatnak a későbbiekben.

 

Éppen ezért szükséges inkább egy speciális darabra beruházni. A Birkenstock profi márka, amely professzionális papucsokkal és egészséges cipőkkel foglalkozik, de valószínűleg ismerősen cseng a neve. A márka klumpái jó választásnak bizonyulnak, mivel azokat professzionális előírásoknak megfelelően, a komfortot szem előtt tartva tervezték meg. 

SUPER BIRKI SZAKÁCSKLUMPA

Egy jó klumpa aranyat ér!

 

Nos, ha már tudjuk, milyen fontos a minőségi klumpa kiválasztása, akkor ideje, hogy eláruljuk, milyen márkanevek érdemlik meg a bizalmad! 

 

Egy Birkenstock szakács klumpa nem hagy cserben! Csúszásgátlós talppal, ferde sarokkialakítással, anatómiailag megformált talpbetéttel, nedvességálló bevonattal segíti a szakmabeliek munkáját. Stabilitást, tartást és biztonságot nyújt viselőjének, hogy semmi ne érje felkészületlenül. 

 

Ha ideje beszerezned egy új lábbelit, akkor csak látogass el webáruházunkba, ahol öltözéked minden elemét megtalálod, ráadásul a saját stílusodban!

Rólunk mondták vásárlóink