Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Vicces ajándékok a vendéglátásban

2020.02.13 19:44

Egyedinek egyedit

Stílusos munkaruha

Laza konyhai divat

Vicces ajándékok a vendéglátásban

Design pulóver

Minőség másképpen

Vicces ajándékok a vendéglátásban

Ha Te is ismersz legalább egy olyan személyt, akinek élete a konyha, és nehezen robbantható ki onnan, esetleg szakácsként dolgozik, akkor bizonyára nehéz számára ajándékot választani. Mivel a professzionális konyhai eszközökhöz nem biztos, hogy olyan jól értünk, ezért más irányban kell gondolkodnunk. Most felsoroljuk neked azokat az egyedi, életmódjához illő vicces ajándékokat, amelyekkel biztosan örömet okozhatsz neki.

 

Egyedinek egyedit

Nem hiába mondják, hogy “jobb adni, mint kapni”. Ebből kifolyólag az ajándéknak nem arról kell szólnia, amit a reklámokból hallunk. Egy igazi ajándék nem az árától lesz az, ami, hanem a hozzá társított jelentés adja meg az értékét, amelyet a megajándékozott és az ajándékozó lát benne. Egy egyedi ajándék mindig sokkal több puszta tárgynál, hiszen azt sugallja, hogy gondolunk valakire, hogy fontos számunkra, illetve, hogy sokat vesződtünk a megfelelő meglepetés kiválasztásával.

SZAKÁCSPÓLÓ - JUST COOK IT

 

Stílusos munkaruha

Attól, hogy a szigorú egyenruha a követelmény a konyhában, még nem kell minden lehetőséget kizárni! Valójában még az olyan kihagyhatatlan darabokat is fel lehet dobni, mint amilyen a szakácskabát vagy a kötény. A kabátokat legtöbb esetben hímzéssel szokták díszíteni, ám ez eléggé formális ajándéknak tudható be. Inkább kollégának, mélyen tisztelt felettesnek adnánk, mint barátnak. Viszont a kötényeket már sokkal lazábban lehet kezelni…

 

Laza konyhai divat

A kötényeket közkedvelt feldobni valamilyen kreatív megoldással. Anyaguknak köszönhetően könnyen nyomtathatóak, így megannyi elképzelés illeszkedik hozzájuk. Képzelj el például egy kalózmintás kötényt. Ha ennél is egyedibb és humorosabb tervre vágysz, akkor egy “a szakácsok imájával” feliratozott kötény segítségével örök emléket ajándékozhatsz.

A SZAKÁCSOK IMÁJA - KÖTÉNY

Az egyedi kötények mellett a természetes darabok is adottak. A webáruházunk professzionális szakács kötényei között különböző fazonú és méretű termékek is megtalálhatóak. 

 

Vicces ajándékok a vendéglátásban

Még nincs vége a felsorolásnak, hiszen a pólók is kiválóan “álcázhatják” magukat. A fiatalosan népszerű Eat-Sleep-Cook-Repeat feliratú pólók nagy népszerűségnek örvendenek, de egy Heisenberg salt bae figurával ábrázolt darab sem kerül az utolsó helyre! Mit szólnál a “Just say yes Chef, and do it” ábrázolásokhoz? Végül, de nem utolsó sorban, mi lenne alkalmasabb ajándék egy szakácsnak, mint egy “Just cook it!” póló? A tréfás meglepetéseink között számodra is ott lesz a megfelelő!

 

Design pulóver

Pulóver fronton sem rossz a helyzet. Ezek közül a szakács mintás pulóverek is nyerőek. Ha szakács barátodnak már abból is elege van, hogy az emberek állandóan megmondják neki, hogy “mi van”, akkor a koponyás pulóver a neki való.

KOPONYÁS CHEF FELSŐ

A weboldalunkon felkeresheted a trükkös ajándékokat, amelyek felejthetetlen meglepetésként szolgálnak majd.

 

Minőség másképpen

 

Az ilyen jellegű anyagoknál különös hangsúlyt kell fektetned a minőségi szempontokra. Néhány amerikai márka kifejezetten erre a célra ajánlott, mint például a Gildan cég által gyártott, 100%-os pamut pólók is. Viszont ezek kiválasztásánál a méretezés is lényeges kérdés, mivel az amerikai méretezés eltérhet az európaitól, ezért a rendeléshez speciális mérettáblázat ajánlott.

Rólunk mondták vásárlóink