+36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

 +36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

Tréfás ajándékok szakácsoknak

Tréfás ajándékok szakácsoknak 

 

Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse aki éjjel-nappal a konyhában van. Szakácsnak lenni ugyanis több, mint egy szakma, ez egy igazi életérzés. Mivel nekik a konyha okoz örömöt, nem egyszerű meglepni őket, de szerencsére nem is lehetetlen. Webáruházunk kínálatában szerepelnek azok a tréfás ajándékok szakácsoknak, amelyek egy-kettőre mosolyt csalnak arcukra, ráadásul hasznukra is válnak. 

 

Ha ismersz olyat, akinek jól jönne egy tréfás szakács ajándék, akkor webáruházunk pólók kínálatában te is találhatsz valami egyedit!

Az igazi szakácsok számára a munkahelyen kívül is van élet, legalábbis a konyhában biztosan! Nekik otthon is élvezet a főzés, és büszkén vállalják végzettségüket. Mit gondolsz, egy ilyen szakmabelinek mire van a leginkább szüksége? Nos, a konyhai eszközök mellett például megfelelő ruházatra, esetenként pólók, galléros pólók hadára. 

 

Tréfás ajándékok szakácsoknak nem sűrűn születnek, legalábbis olyanok, amelyek nem közhelyesek. Szerencsére akadnak még az igazi humort és művészi érzéket ötvöző termékek, most néhány különleges darabot hoztunk el neked. Hiszen “jobb adni, mint kapni”.

 

Miért érdemes pólót venni?

 

Felmerülhet a kérdés, hogy egy szakácsnak milyen típusú póló tűnhet a legjobb választásnak. Ha tanácstalan vagy, ne aggódj, van egy pár tippünk. 

 

Az anyagot tekintve megoszlanak a vélemények a poliészter és a pamut pólók között. Az előbbi kevésbé gyűrődik, könnyebb mosni, viszont melegebb lehet, míg az utóbbi nagyon kényelmes, kellemes érzést nyújt, habár talán valamivel igényesebb. 

 

Aztán érdemes odafigyelni a fazonra, ez egyénenként eltérő, hogy kinek mi a kényelmesebb, hiszen vannak, akik a szűkebb, míg mások a lazább fazonú pólókat kedvelik. 

 

Annyi biztos, hogy a póló mindig jól jön a szakács ruhatárában, hiszen folyamatosan a konyhában tevékenykedik, ahol jól is érzi magát. Ehhez pedig elengedhetetlen a kényelmes viselet, de tulajdonképpen arra is hasznosak, hogy más ruhát ne kenjük össze a főzés során. 

 

Tréfás ajándékok szakácsoknak

 

Egy szakácsnak ajándékot kétféleképpen lehet adni; vagy véresen komolyan vagy nagyon tréfásan. Az előbbi az eszközök vásárlásakor elengedhetetlen, míg az utóbbi inkább a ruházathoz köthető.

 

Vegyél végre egy olyan ajándékot, ami hasznos, ugyanakkor találó és emlékezetes is. Egy szakácskabát imitátor póló nyerő lehet, de a gengsztert vagy koponyát ábrázoló felsők is menőek lehetnek. A témában azonban a legnyerőbbek talán a különféle feliratokkal ellátott pólók. Gondolj bele, mennyire örülne szakács ismerősöd egy “Just Cook It” vagy “Chef Life” feliratú darab láttán! Nem is beszélve a szakács EKG pólóról!

 

Ezeknek előnye, hogy tükrözik ismerősöd életérzését, ugyanakkor nagyon praktikusak is. Jól mutatnak otthon, de máshol is bátran büszkélkedhetnek velük, sőt, némelyik póló hétköznapi viseletre is alkalmas!

 

Pólót ajándékba!

 

Mindig azt érdemes adnunk, aminek a másik fél a legjobban örülne, hiszen lényegében erről szól az ajándékozás. Vásárlás előtt azonban mindenképpen tájékozódj a fazonról, méretről és a stílusról, így nem fogsz majd mellé! Ha szeretnéd meglepni szakács ismerősöd valami különlegessel, akkor nézz körül webáruházunkban, válaszd ki a legszimpatikusabb termékeket, majd kattints a “Kosárba” opcióra. 

Tovább
Raktáron: 189 db
Kedvencekhez
Chef Life póló
2 280 Ft
Összehasonlítás
-18%
ÚJ
Kedvencekhez
6 980 Ft
8 480 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Név hímzés
1 180 Ft
Összehasonlítás

Szakács vagy szakácstanuló ismerősödet szeretnéd meglepni?
Ajándékozd meg egy vicces feliratú vagy vicces ábrájú pólóval, köténnyel vagy pulóverrel, mely kifejezetten szakácsoknak szól!
Hordhatók munka közben vagy munka után is.
Jó minőségű, tartós, strapabíró anyagból készült ruhadarabok.

 

Tovább