+36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

 +36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

Logó hímzés

Ha hímzett logót szeretnél csináltatni kabátodra, pólódra vagy kötényedre, akkor rendelkezned kell a logóról egy vektoros PDF-fel vagy egy jó minőségű JPEG képpel, amiről meg lehet csinálni a programot a hímzőgépre.

 

Árajánlatot a logó, a mérete és a darabszám ismerete után tudunk adni!Megrendeléshez küldd el a logo-t ide: chefs@chefs.hu

A hímzett ruhák elkészülési határideje 5-8 munkanap is lehet! Vagyis, ha hímzett kabátot rendelsz, akkor NE VÁRD MÁR MÁSNAPRA A CSOMAGOD!!!

 

 

A szitázásnál biztos drágább megoldás, de azzal nem összehasonlítható a színvonalbeli különbség.

Gépi hímzés
A leginkább elegáns és tartós feliratozási megoldás.

A gépi hímzés egy olyan, számítógéppel vezérelt folyamat, ahol egy speciális berendezés egy adott digitális kép képpontjainak színével megegyező cérnával a képpont elhelyezkedésének megfelelően öltéseket készít. Természetesen fotóminőség nem érhető el, a gép fejlettségétől
függően nagyjából 4-6-12 színnel hímeztethetünk.

Az előkészületek során a hímezni kívánt képet „lebutítják" annyi színre, amennyi rendelkezésre áll, majd készül belőle egy program, ami valójában egy öltés pozíciójából és a hozzá tartozó színből álló számsorozat.

 

A vásárlási feltételeink alapján a hímzett termékeket csak előre fizetéssel tudjuk teljesíteni és az elállási jog nem gyakorolható rájuk nézve! A hímzést csak a fizetés beérkezése után indítjuk el!

 

6.2. A Fogyasztót mely esetekben nem illeti meg az elállási jog

 

 

Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Szolgáltató, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Felhasználó személyére szabtak.

 

 

 

Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről