KASUMI JAPÁN KÉSCSALÁD

A Kasumi késeket a Sumikama evőeszközgyár gyártja Seki városában, Japánban. A Sumikama a legfejlettebb anyagokból készült kések gyártására szakosodott, a legfejlettebb gyártási technikákkal nagyon magas színvonalú késeket gyárt.

A Sumikama volt az első nagy japán késgyártó, aki hajtogatott damaszkuszi acélt használt VG-10 mag köré tekerve, amelyet sok más gyártó is megismételt. A Kasumi kések általában nagyon kemények, a Rockwell-skálán meghaladják a 60-at.

A Sumikama szakterülete a VG-10 rozsdamentes acél, molibdént, krómot, vanádiumot és kobaltot tartalmazó acélkeveréket használnak. Ez a rendkívül rendezett acél jobéltartást eredményez, mint bármely más acél, továbbá lehetővé teszi, hogy Sumikama 15 fokos ferde élt használjon a késein.

2termék 12
mo-AP-0536

Ez a vezetősín a Kai, a híres japán szakácskés gyártó "Shun" sorozatának terméke, mely segít a megfelelő szögben tertani a kést, ha élezés fenőkövön történik. A szög 10 és 15 fok közötti. A vezetősín alkalmas a 6"-nál (15, 20 cm-nél) nagyobb késeknél.

Amikor eltávolítod a vezetősínt a késről, öblítsd le és alaposan tisztítsd meg a maradványoktól, amik a vezetősínben maradtak.
Annak biztosítására, hogy ne maradjon maradék, javasoljuk, hogy az öblítés után tiszta törölközőt húzz végig a vezetősínen. Ha a teljes maradékot nem távolítod el a vezetősínről, akkor a maradék a következő használatnál megkarcolhatja a kést.

Gyártó:
Kai
Raktáron: 2 db
3 680 Ft
mo-36849

Termékinformáció:

  • Teljes hossz: 410 mm
  • Penge hossza: 270 mm
  • Penge anyaga: Kiváló minőségű Daido 1K6 rozsdamentes acél
  • Penge keménysége: 56-58 HRC
  • Markolat: Magnólia fa, fekete epoxi bevonattal

Egy kicsit részletesebb leírás:

A Sumikama cég Kasumi Tora sorozatának kiváló minőségű és kivitelezésű konyhakései. Azok a kések, amelyek a Kasumi Tora sorozat részét képezik, magas széntartalmú molibdén-vanádium rozsdamentes acélból készülnek, amely egy népszerű japán acél. Ennek garantálják a kiváló vágási teljesítményt, rozsdaálló és könnyű újraélezést.

A kések markolata magnólia fából készül, és fekete epoxi bevonattal van ellátva. Ez a garantálja a kényelmes fogást, valamint azt, hogy a könnyű és jól kiegyensúlyozott legyen.

A Kasumi Tora konyhakések kézművesek által készülnek, akik hagyományos japán technikákat alkalmaznak. Minden kést gondosan és egyesével készítik, hasonlóan a japán kardkészítéshez. ajánlom, garantáltan, hogy ezek az elérhető árkategóriába tartoznak, ideális választás azoknak, akik még nem ismerik a japán késeket. Minőségük és könnyű karbantartásuk miatt minden szakácsnak ajánlhatók.

A Yanagiba konyhakés egy hagyományos japán szeletelő késként szolgál, és kiválóan alkalmas nyers hal és hús rendkívül vékony szeletelésére, például sushi vagy sashimi elkészítéséhez.

Gyártó:
Kasumi
Utolsó darab! 
35 680 Ft
2termék 12

A Kasumi késeket a Sumikama evőeszközgyár gyártja Seki városában, Japánban. A Sumikama a legfejlettebb anyagokból készült kések gyártására szakosodott, a legfejlettebb gyártási technikákkal nagyon magas színvonalú késeket gyárt.

A Sumikama volt az első nagy japán késgyártó, aki hajtogatott damaszkuszi acélt használt VG-10 mag köré tekerve, amelyet sok más gyártó is megismételt. A Kasumi kések általában nagyon kemények, a Rockwell-skálán meghaladják a 60-at.

A Sumikama szakterülete a VG-10 rozsdamentes acél, molibdént, krómot, vanádiumot és kobaltot tartalmazó acélkeveréket használnak. Ez a rendkívül rendezett acél jobéltartást eredményez, mint bármely más acél, továbbá lehetővé teszi, hogy Sumikama 15 fokos ferde élt használjon a késein.

99.33%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Szakács, Cukrász és Felszolgáló Munkaruha Szaküzle elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.