Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Jó minőségű konyhai kések

2019.08.29 07:25

Márkák

Jó minőségű konyhai kések - méret és kialakítás 

Jó minőségű konyhai kések

 

A konyhában való munkához elengedhetetlen eszköz a kés. Fontos leszögezni azt a szempontot, hogy ezekhez a feladatokhoz nem árt, ha jó minőségű konyhai késeket választunk, hiszen sok bosszúságtól és lehetséges balesetektől óvhatjuk meg magunkat. 

 

Webáruházunkban, a chefs.hu oldalon számos jó minőségű konyhai eszköz közül választhatnak a szakmabeliek. De milyen szempontokat kell mérlegelni ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéletes vágóeszközt? Nos, a márka, élek kialakítása, méret és anyag szerinti kategóriákba sorolásával adnánk egy kis segítséget. 

 

Márkák

 

A kések kiválasztása sok ember számára a márka név alapján a legegyszerűbb, hiszen egyes termékek ezek a paraméterek szerint tűnnek ki a vágóeszközök rengetegéből. Webáruházunk oldalán megtalálhatóak az Arcos, Scanpan, Burgvogel, Fiskars, Dick, Eikaso, Icel, Global, Kai, Wüsthof, Mcusta Zanmai márka kései. Ezen termékek mindegyike jó minőségű, és neve alapján jól ismert konyhai eszközöknek számítanak. A kategóriába sorolás alapján pedig a felsőbb kategóriába tartoznak.

 

Példának megemlítenénk a Wüsthof márka Classic vonalának késeit. A márka igen nagy elismerésnek örvendhet, hiszen világszerte az egyik legjobb késnek bizonyul. Az oka pedig az, hogy a termékek a konyhai és egyéb főzéssel kapcsolatos munkára lettek kifejlesztve. Szintetikus anyagból készült nyelük eleganciát és kényelmet biztosít, nyelük pedig kiváló minőségű, német öntöttvas acél, így igazán tartós. 

 

 

Jó minőségű konyhai kések - méret és kialakítás 

 

Természetesen ez is egy lényeges kérdés, mielőtt kiválasztjuk a megfelelő konyhai késünket. Nem mindegy, hogy milyen munkára fogjuk be ezeket az eszközöket, mivel minden egyes darabot a munkaterületének megfelelően alakítottak ki. 

 

Például egy hámozó kés pici, 8 cm-es pengével van ellátva, így a különböző zöldségek, gyümölcsök héjának eltávolítása nagyon egyszerűen megoldható, hiszen a markolat is tökéletesen illeszkedik a tenyérbe. A pengék rozsdamentes acélból készülnek, így a tartósságuk garantáltan hosszú életű lesz. Egy kenyérvágó kés éle pedig hosszú, és alja recézett. Ez a penge kialakítás lehetővé teszi a kenyerek és pékáruk egyszerű és gyors szeletelését. 

 

A webáruházunkban található vágóeszközök között még számos konyhai célra kialakított termékkel találkozhatunk. De mindegyik darabról elmondható, hogy minőségben és tartósságban a legjobbak. Legyen szó bármilyen munkáról, biztosan nem fog cserbenhagyni egyetlen termékünk sem, hiszen a rozsdamentes acélból készült élek a legmagasabb kategóriába sorolhatók a kések között.

 

Válogasson mindenki kedvére, akár szakács, séf vagy sürgő forgó konyhatündér, itt biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbb és kézenfekvőbb, jó minőségű konyhai kés valamelyikét. Bármilyen kérdés merülne fel egy adott termékkel kapcsolatban, munkatársaink örömmel segítenek. 

 

Reméljük, sikerült minden kérdésre választ adnunk. Sok sikert és kellemes nézelődést kívánunk!

 

Rólunk mondták vásárlóink