Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Milyen eszközökre lehet szüksége egy cukrásznak?

2019.06.14 03:48

Cukrász eszközt, de milyet?

Lássuk az eszközöket!

Ismerjük meg őket egy kicsit közelebbről

Egyéb kiegészítők

Milyen eszközökre lehet szüksége egy cukrásznak?

A cukrászok élete korántsem egyszerű, hiszen ez már nem csak egy szakma, hanem egy igazi művészet. A különböző éttermek és cukrászdák nagy hangsúlyt fektetnek abba, hogy az általuk forgalmazott élelmiszerek nemcsak finomak, de mutatósak is legyenek. A cukrász mesterségben elég sok eszközt fel kell használnia az alkotónak ahhoz, hogy ezek a remekművek igazán gusztusosak legyenek.

 

Cukrász eszközt, de milyet?

 

Nos, ez egy nagyon lényeges kérdés, mivel  a különböző édességek elkészítéséhez nem mindegy, hogy milyen eszközöket is használunk. Fontos a minőség, mert ha azt szeretnénk, hogy az elkészült torta, sütemény, fagylalt vagy bármely sós és édes nyalánkságok tényleg jól sikerüljenek, erre a szempontra érdemes figyelmet szentelni. A webáruházunkban megtalálhatóak olyan cukrász kellékek, eszközök, amelyek segítségetekre lehetnek a szakmában.

 

Lássuk az eszközöket!

 

A weboldalunkon olyan termékek vannak forgalomban, melyek magas színvonalú minőséggel rendelkeznek. A szakma kihagyhatatlan eszközei közé sorolhatóak a következők, melyek nálunk is megvásárolhatóak:

 

  • habverő
  • kenőkés
  • tortavágó
  • tortalapát
  • kesztyű
  • maghőmérő
  • habzsák

 

A következő bekezdésben pedig a weboldalon kapható néhány termék bemutatásával szeretném ezeket az eszközöket ismertebbé tenni számodra, hogy könnyebben el tudd dönteni, melyik kellék illik hozzád és a munkádhoz egyaránt.

 

microplane csokireszelő

 

Ismerjük meg őket egy kicsit közelebbről

A habverő és habzsák szinte kihagyhatatlan eszköze ennek a szakmának. Mind a kettő termék esetében a méret választható, kisebb és nagyobb formában is. A habzsák mosható, a habverő erős anyagból készült.

 

A kenő- és tortavágó kések esetében is hasonló a helyzet, de itt már azért jobban elvárt a minőség is. A torta felvágása mitől is lenne olyan egyszerű, ha nem attól, hogy egy megfelelően éles késsel vágjuk fel. A késeket megtalálhatjuk márkanév szerint is a weboldalon, ami lehet például az Icel kenőkése. A vágóeszközök mindegyike rozsdamentes acélból készül, ez garantálja a hosszú és tartós élettartamot. A nyél anyaga fajtánként változhat.

 

A cukrászoknak szükséges kiegészítő lehet még a sapka, kesztyű, kötény is.

 

Egyéb kiegészítők

 

A témához kapcsolódó egyéb eszközök, ruhák, cipők stb. termékek a webshopunkban egyaránt felfedezhetők. Minden, ami ehhez a szakmához aktuális lehet, azt nálunk megtalálod. Legyen az egy cukrász sapka, kesztyű, köpeny, kitűző. Mert nemcsak az elkészítéshez kellenek az eszközök, hanem a külsőnknek is megfelelőnek kell lennie. Nem mindegy, milyen ruhában vagy cipőben szolgálod majd fel az elkészített alkotásodat.

 

Ha bármilyen kérdésed merülne fel akár egy termék vagy bármi más kapcsán, keress minket bizalommal, szívesen segítünk, kérdésedre igyekszünk gyorsan és megfelelően válaszolni.

 

Reméljük, a termékeink között megtalálod azt, amire szükséged lehet a munkád vagy hobbid során.

 

Kellemes nézelődést kíván minden vásárlónak a chefs.hu csapata!

Rólunk mondták vásárlóink