Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Nitril gumikesztyű a konyhában

2020.04.09 09:30

Kesztyűk a konyhában

Miért éppen nitril?

Nitril gumikesztyű használata

Nitril gumikesztyű rendelése

Nitril gumikesztyű a konyhában

Ahhoz, hogy a konyhában a lehető legjobb teljesítményt nyújthassunk, szükségünk van a legkiválóbb eszközökre. Számos olyan alapfelszerelés van, ami nem hiányozhat, ilyen a megfelelő gumikesztyű is, amit különböző alkalmakkor szükséges felhúzni. Nézzük, mi is az a nitril gumikesztyű, és mikor kell elővenni! 

 

Kesztyűk a konyhában 

 

A konyhai kesztyűk lényeges elemei a konyhának, hiszen számos esetben megkönnyítik a szakácsok és a konyhai kisegítők életét. Forró dolgok megfogásánál kötelező a konyhai kesztyű használata, kezdőknek és haladóknak azonban más-más típus ajánlott. A kesztyűk különböző anyagból készülnek, akár szilikon bevonattal és még hőálló kivitelezésben is megvásárolhatók. Mindenképpen szükséges beszerezni egy jó minőségű terméket - a forró edényeket nem lehet akármivel megfogni! 

 

Ha tovább olvasnál még a konyhai kesztyűk előnyeiről, ajánljuk korábbi blogbejegyzésünket, amiben még több hasznos infóval találkozhatsz. 

 

Miért éppen nitril? 

 

A laikusok jogosan teszik fel a kérdést: miért éppen nitril? Miben más a nitril, mint a latex? A válasz rendkívül egyszerű és praktikus: a nitril nem allergizál, jobban megvéd az egyes vírusoktól és baktériumoktól, és még vegyszerálló is. Az is lényeges, hogy jobban ellenáll a vágásoknak, így ha ügyetlenek vagyunk is, a nitril gumikesztyű nagyban tompíthatja a sérülést. A nitril színesben is elérhető - webshopunkban is kapható a klasszikus fekete szín mellett pinkben is, a hölgyek kedvéért. 

FEKETE, NITRIL KESZTYŰ - 100 DB

 

Nitril gumikesztyű használata

 

A konyhában is számos esetben szükség lehet védőkesztyűre, gumikesztyűre. Ha a hús vágásánál, szeletelésénél nem szeretnénk érintkezni a hús felületével, akkor a nitril kesztyű jól jöhet, persze ettől függetlenül a kézmosásról ne feledkezzünk meg. Rásimul a kéz felületére, emiatt pedig nem kell attól tartani, hogy esetleg nem tudunk kesztyűben olyan ügyesen és hatékonyan dolgozni, mint kesztyű nélkül. Takarításnál, fertőtlenítés során sem szívesen érintkezünk vegyszerekkel, ezért jobban tesszük, ha gumikesztyűt használunk. A webáruházunkban néhány kattintással rendelhetsz egy csomag kesztyűt, ami jó ideig elég lehet a konyhai folyamatoknál. 

PINK, NITRIL KESZTYŰ - 100 DB

 

Nitril gumikesztyű rendelése 

 

Mivel a nitril gumikesztyű különösen nagy szolgálatot tesz a konyhában, érdemes lehet nagy tételben vásárolni, hogy soha ne forduljon elő az, hogy esetleg nincs készleten. Weboldalunkon 100 darabot lehet rendelni egyszerre; ahogy már korábban említettük, fekete és pink színben is. Púdermentes változat, a dobozban lévő 100 darab termék pedig egyszer használatos. Allergén mentes, strapabíró, nem szakad, jól illik a kézre - mindenképpen kell, hogy legyen a konyhában! 


Ha rendelnél tőlünk egy adag nitril gumikesztyűt, de elakadtál, esetleg kérdésed lenne, keress minket a megadott elérhetőségeink egyikén!

Rólunk mondták vásárlóink