Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Giblor's: A minőségi konyhai munkaruhák szakértője

2023.07.15 16:10

Olasz minőség

Ergonomikus kialakítás és design egyben!

Termék kínálat

 

Giblor's: A minőségi konyhai munkaruhák szakértője

Az olasz Giblor's márka több mint 40 éves múltra tekint vissza a munkaruházati piacon. Az évek során a vállalat nagy tapasztalatot szerzett a minőségi konyhai munkaruhák tervezésében és gyártásában, az olasz tervezők által megálmodott ruháikban a precizitás és mesteri hozzáállás jelenik meg. Ezért ajánljuk mi is a Giblor's konyhai munkaruháit, amelyek a minőség, a design és a kényelem terén is kiemelkedőek. 

Olasz minőség

A Giblor's termékeinek legnagyobb előnye a felhasznált alapanyagok minősége: a legmagasabb olasz minőségi szabványoknak megfelelő anyagokból dolgoznak. Az anyagokat a tervezési folyamat során gondosan válogatják ki annak érdekében, hogy a legjobb minőségű konyhai munkaruhákat készítsék: kiválasztáskor figyelembe veszik az anyag ellenálló képességét a foltokkal, zsírokkal, forró folyadékokkal, és az egyéb konyhai anyagokkal szemben. A termékeik így tartósak, ellenállóak, könnyen tisztíthatóak lesznek, és mosás után is megőrzik eredeti formájukat, ami a konyhai munkanapok kihívásai mellett rendkívül hasznos tulajdonság! 

Ergonomikus kialakítás és design egyben!

A Giblor's ruhák ergonomikus kialakítással rendelkeznek, hogy a viselőjük a lehető legkényelmesebben érezze magát hosszú munkanapja során. A ruhák precízen kidolgozott részletei lehetővé teszik, hogy a konyhai szakemberek szabadon mozogjanak, de eközben megfelelő védelmet is nyújtanak a munkakörnyezetben előforduló veszélyek ellen. A Chefs.hu-nál azért is kedveljük a Giblor's ruháit, mert a cég folyamatosan fejleszti termékeit, és igyekszik alkalmazkodni a változó konyhai trendekhez és az új kihívásokhoz, amelyekkel a konyhai személyzetnek szembe kell néznie. Ez manapság elengedhetetlen! Emellett, nem elhanyagolható módon, a cég ruhái nem csak a funkcionalitás, de az elegáns és modern design terén is izgalmasak! Az olasz tervezők stílusa és mesteri tudása megjelenik a ruhák egyediségében és különleges kidolgozásában is. Kínálatukban a fekete vagy fehér szakács ruhák mellett például kék vagy military zöld színű “katonai” szakácskabátokat is találsz, amiben teljesítheted a konyhai szolgálatot! 

Termék kínálat

A Giblor's széles termékkínálata minden konyhai dolgozó számára elérhetővé teszi a kiváló minőségű munkaruházat viselését. Ruháik különböző színben, stílusban és kialakításban érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek és ízlésének megfelelőt.

A Chefs.hu kínálatában a Giblor’s magas minőségű ruházati termékei is megtalálhatóak. Budapesti üzletünkben akár fel is próbálhatod vásárlás előtt az aprólékosan kidolgozott szakácskabátokat, derék- és mellrésszel rendelkező kötényeket, kényelmes szakácsnadrágokat vagy a mintájukban egészen egyedi séfsapkákat. Nézz körül nálunk, és élvezd az olasz divat minőségét a konyhában is! 

Amennyiben nincs lehetőséged személyesen meglátogatni minket, semmi gond! Online is beszerezheted új kedvenc munkaruháidat, vásárlás előtt azonban mindenképpen böngészd át a mérettáblázatainkat, vagy kérj segítséget tőlünk a választáshoz!

Rólunk mondták vásárlóink