Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Mit érdemes tudni a hálós hátú, illetve az ice cool szakácskabátról?

2019.10.24 07:52

A szakácskabátról általában

Az ice cool és a hálós hátú szakácskabát bemutatása

Mit érdemes tudni a hálós hátú, illetve az ice cool szakácskabátról?

A szakácskabát, mely lehet akár ice cool, illetve hálós hátú is, az egyik legfontosabb ruhadarabja a szakácsok speciális ruházatának. Meghatározó lehet, ha például egy olyan nyitott konyhás étteremről beszélünk, ahová ha a vendég belép, máris véleményt alkot a szakácsról a látottak alapján. Természetesen minden szakácsruhának meg kell felelnie az elvárásoknak. Fontos, hogy mindig tiszta legyen, mindig a megfelelő ruhát használják (sapka, kesztyű, kötény, kabát, stb.). 

 

A szakácskabátról általában

 

A szakácskabát története nagyon régre nyúlik vissza, és az évszázadok során csak minimális változás történt a stílust figyelembe véve. Manapság csak színben és fazonban térnek el egymástól az egyes kabátok, a fehér hosszú ujjú, fekete rövid ujjú, homokszínű és bordó hosszú ujjú kabátok is megtalálhatók, de természetesen rengeteg más szín és típus választható. 

 

Gondoljunk csak bele, egy színes gombsorral a hagyományostól eltérően egy teljesen más stílust is megteremthetünk. Például egy laza, fiatalos kabátot. Fekete, fehér, bordó, piros, kék, zöld vagy akár narancs színű gombokkal is kombinálhatóak ezek a ruházatok. Forgalomban vannak olyan szakácskabátok, amelyek bőrbarát, 100% pamut alapanyagból készülnek, így kényelmes és komfortos viseletet biztosítanak az egész napos munka során. 

 

A szakácskabát egyik fő funkciója a biztonság, de a vele szemben támasztott követelményeknek is meg kell felelnie. Kényelmesnek és komfortosnak kell lennie, hiszen a szakácsok egész nap hordják. Emellett légáteresztő képességgel kell rendelkeznie, ugyanis a konyhában a nagy meleget és a forróságot elég nehéz elviselni. 

 

Ha belépünk egy étterembe, akkor sokszor a szakácskabát alapján vesszük észre először a séfeket, szakácsokat, ezért nagyon fontos a ruházatuk kinézete. Az első és legfontosabb dolog, hogy a kabátok a legjobb anyagokból készüljenek, amelyek gondoskodnak arról, hogy a ruha tartós, könnyen tisztán tartható és kényelmes legyen.

 

A figyelmetekbe ajánlanánk webshopunkat, ahol a vendéglátáshoz szükséges ruházat, cipő, konyhai kiegészítők és rengeteg más, sütéssel-főzéssel kapcsolatos termék megvásárolható. 

 

Termékeink mindegyike megfelel az elvárásoknak, ráadásul a külső megjelenésben is stílusos és divatos darabok megtalálhatóak, egyszóval a kínálatunk széles körű. Kiemelném az ice cool és a hálós hátú szakácskabátokat.

 

Az ice cool és a hálós hátú szakácskabát bemutatása

 

Az ice cool anyagból készült szakácskabátok egy igazán praktikus ruházatnak mondhatóak, hiszen ha kimossuk, 2 órán belül megszáradnak, az egyedüli hátrányuk, hogy nem vasalhatóak. Anyaguk 100%-ban mikroszálas.

 FEHÉR, RÖVID UJJÚ, PATENTOS SZAKÁCSKABÁT - ICE COOL ANYAGBÓL

A hálós hátú kabátok egész hátrésze hálós anyagból készül, ez szintén nem vasalható, de cserébe egy jól szellőző és kényelmes viseletet kapunk. Anyaguk 100% pamut.

 SZAKÁCSKABÁT - FARMER ANYAGÚ, PATENTOS, HÁLÓS HÁTÚ, RÖVID UJJÚ

Nos, a két szakácskabátot összehasonlítva, mind a kettő egy kényelmes, könnyen tisztítható és jól szellőző ruhadarab. Amiben viszont mégis különböznek az az anyagösszetétel. Ha valaki nem kedveli a mikroszálat, mindenképp hálós hátú darabot válasszon.

 SZAKÁCSKABÁT - BORDÓ, RÖVID UJJÚ, PATENTOS, ICE-COOL ANYAGBÓL

Válasszatok olyan szakácskabátot, amely nemcsak külsőleg mutatós, hanem anyagából adódóan minőségi darab, hiszen ez a szakma megköveteli a jó minőséget. Érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen weboldalunk lehetőséget kínál minden szakmabeli vásárlónak beszerezni egy helyen mindazt, ami a vendéglátáshoz szükséges lehet. 

Rólunk mondták vásárlóink