Minden amit a vendéglátásról tudni kell

Minden, amit a kenyérszelő késekről tudni kell

2019.09.05 07:32

Tárolás

A kenyérszelő késekről

Válaszd a számodra megfelelő terméket

 

Minden, amit a kenyérszelő késekről tudni kell

 

A kenyérszelő kés használata során érdemes fokozott óvatossággal és nagy figyelemmel dolgozni. Hogy miért? Nos, ezek a professzionális kések igen élesek, és ha nem a megfelelő célra használjuk, vagy figyelmetlenek vagyunk, akár baleset is történhet.

Tárolás

Természetesen a helytelen tárolás során is kialakulhatnak kisebb-nagyobb balesetek. Például, leeshet, nem jó helyre tesszük és belenyúlunk. Ezekre a dolgokra is érdemes odafigyelni, és ha igazán jól szeretnék tárolni őket, kaphatóak a kimondottan késeknek készült tartók, táskák.

KAI SHOSO KENYÉRVÁGÓ KÉS - 23 CM

A kenyérszelő késekről

Az első és leglényegesebb dolog az, hogy melyik eszközt milyen feladatra használjuk. Nagyon sokféle kialakítású és fajta vágóeszköz kapható már a boltok polcain. Most mégis kiemelném a szinte mindennap használt és legelterjedtebb kés típust, ami a kenyérszelő kés.

Ezek a kések egy recés pengével vannak ellátva, amelyek általában 20-23 cm hosszúságúak. Rozsdamentes acél éllel készülnek, a recés penge pedig a gyors és könnyű szeletelést teszi lehetővé.

Ha szeretnéd, hogy kicsit könnyebb legyen a választás a termékek sokasága között, figyelmedbe ajánlanám webshopunkat, ahol a szakács, cukrász és felszolgáló munkakörben dolgozók találhatják meg a megfelelő eszközöket, kiegészítőket. Természetesen otthoni használatra keresgélők is vásárolhatnak.

A kínálatunkban olyan neves, valamint profi eszközöket találsz, amelyek használata megkönnyíti a vágás, szeletelés, valamint a darabolási munkálatokat.

Válaszd a számodra megfelelő terméket

De most térjünk vissza a kenyérszeletelő késekhez. A webáruházunk kínálatában például a Kai Wasabi kenyérvágó kést ismertetném, mely speciális kialakítású fogazattal rendelkezik. A fogazás a penge elején előre áll, ez teszi lehetővé az egyenletes szeletelést. Japán rozsdamentes acél, valamint két vágóélű pengével készült. A markolata 12,6 cm hosszú, polipropilén és antibakteriális bambusz kombinációja.

Kai Wasabi kenyérvágó kés 23 cm

A másik vágóeszközünk egy kicsit érdekesebb megjelenéssel bír. A TM KAMAGATA kenyérvágó késről van szó, amely jellegzetes alakjával hívja fel magára a figyelmet.  A pengék rozsdamentes acélból készülnek, nagy kopásállóság, rugalmasság, és az él kellő keménysége a jellemzi az eszközt. Ergonómikus nyéllel ellátott, amely olyan kényelmet biztosít, amely az egész napos használat során sem megterhelő.

Mint minden rozsdamentes acél eszköznél, itt is fontos a helyes tárolás, tisztántartás, és nem utolsó sorban az is, hogy arra a feladatra használjuk, amire ki lett fejlesztve. Ha nem vigyázunk rá, az élettartama nem lesz hosszantartó.

A webáruházban megtalálhatóak még márkanév szerinti besorolásban az Arcos, Burgvogel, Fiskars és a Wüsthof márka nagyszerű kenyérvágó kései.

EDGE KENYÉRVÁGÓ KÉS - 23 CM

Érdemes ellátogatni hozzánk, akár a kések, akár más szakmához kapcsolódó termék miatt is. Ha bármilyen kérdésed merülne fel a kínálatunkban szereplő árucikkekkel kapcsolatban, keress minket bizalommal, hiszen munkatársaink igyekeznek a lehető leggyorsabban és legpontosabban visszajelezni neked.

Kellemes nézelődést kíván a Chefs.hu csapata!

 

Rólunk mondták vásárlóink