Minden amit a vendéglátásról tudni kell

A praktikus fogókesztyű

2019.05.24 04:52

A szilikon felhasználási területei

A fogókesztyűk anyaga, típusai

A praktikus fogókesztyű

A konyhai munkálatok során nagyon sok veszély leselkedik ránk. A kezünk az egyik legfontosabb testrész, amely nélkül megállna az élet. Fontos, hogy megvédjük minden sérüléstől, amitől csak lehet. Így van ez a konyhában is. Erre a célra nagyon praktikus eszköz a fogókesztyű használata.

 

 

 

Habár sok háziasszony az edények vagy tepsik megfogására, kiemelésére konyharuhát használ, mégis ez a konyhai kiegészítő számít a legbiztonságosabbnak. Használata egyszerű, és többféle anyag, valamint szín közül válogathatunk. Egy jól használható fogókesztyű segítségével megkímélheted magad az esetleges égési sérülésektől. Elég egy óvatlan pillanat, és máris megvan a baj. Ha eddig te is konyharuhát használtál az edények és más forró eszközökhöz, ideje, hogy most válts, és cseréld le egy igazán praktikus edényfogó kesztyűre.

 

hőálló sütőkesztyű

 

Webáruházunkban konyhai kiegészítő termékeket is találhatsz, valamint kedvedre való fogókesztyűt is. Itt van mindjárt a szilikonos bevonattal ellátott edényfogó kesztyű.

 

A szilikon felhasználási területei

 

A szilikon néhány évvel ezelőtt került forgalomba. A konyhai területeken is szívesen alkalmazzák olyan tárgyak alapanyagaként, amelyekkel szemben elvárt, hogy könnyű, hőálló és egyszerűen tisztítható legyen. Találkozhatunk olyan termékekkel is, mint például sütőformák, tepsik, amelyek szilikonból készülnek.

 

Természetesen nem csak tárgyakat készítenek szilikonból, hanem amiről cikkünk szól, a kifogó kesztyűk bevonatára is alkalmaznak szilikont. Használata során csúszásmentességet és egyszerűbb tisztántartást eredményez.

 

A fogókesztyűk anyaga, típusai

 

Természetesen nem csak szilikonból készül fogókesztyű. Készítenek textil, pamut, szilikon és textil kesztyűket is. Vannak kifejezetten hőálló kesztyűk, amelyek gyártására kiemelt figyelmet fordítanak, hiszen fontos dolog, hogy ne égessük meg magunkat. Többféle méret áll rendelkezésre. Ezt az adott feladat használata során tudjuk eldönteni, mekkora kesztyűre is lehet szükség. Vannak olyan kesztyűk is, amelyek szinte a felkarig felérnek, így igazán biztonságosan használhatjuk ezeket a termékeket.

 

szilikon fogókesztyű

 

A színek soraiban hatalmas a kínálat. Megtalálhatóak az egyszínű, virágos, mintás, csíkos, kockás, fényes stb. lehetőségek. Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a megfelelő fogókesztyűt, mérlegelni kell, hogy milyen munkafolyamat során fogjuk alkalmazni. Természetesen a nagyüzemekben más a helyzet, ott előírások szerint használják ezeket a kesztyűket, ott nem sok választási lehetőség van. De ha te például az otthoni tevékenységek során szeretnéd bevetni ezt a terméket, előtted a lehetőség, hogy kiválaszd a számodra legpraktikusabbat és legszebbet.

 

Ne felejtsük el, hogy a konyhában található eszközök balesetveszélyesek. Vigyázzunk a testi épségünkre, gondoskodjunk mindig megfelelő kiegészítő felszerelésről, hogy elkerüljük az égési és vágási baleseteket.

 

Az ehhez szükséges termékeket pedig megtalálhatjátok a webáruházunk kínálatában, ahol rengeteg konyhai tevékenységhez tartozó terméket találtok. Nézzetek szét nálunk, válasszatok munkaruhát, konyhai eszközt vagy a jól bevált fogókesztyű valamelyikét!

 

Rólunk mondták vásárlóink