Hőálló kesztyű - 40 cm-es

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Pálfi Tünde
2023.11.24
Nagyon jó, imádom! Nagyon erôs, jól kidolgozott. Annyira jó, hogy a világos natúr szinével is megbééltem. Forró vaslábast nyugodt szívvel kivehetem vele a sütôbôl, nem forrósodik át és az egész alkaromat is védi. Pont ezért vettem, mert égettem már meg az alkaromat a vaslábassal. Nagyon szeretem!
L. ESZTER
2023.01.26
A korábbi, hipermarketben vásárolt hőálló kesztyűimet egy külföldi utazás alkalmával elveszítettem. Őket szerettem volna pótolni, erre kerestem az interneten alternatívat és a chef.hu weboldal felkeltette a figyelmemet.

Igazán praktikusnak érzem a megvásátolt kesztyűpárt, tényleg nem melegszik át forró lábassal, tepsivel való érintkezés után sem. Belseje kellően tágas, ugyanakkor a hossza és a kialakítása miatt nem csúszik le a kézről. Elsőre fura az anyaga, de nem kellemetlen, hanem szinte "rákúszik" az ember kezére (aki le sem akarja venni, annyira kényelmes). Nem gondoltam volna, hogy ilyet írok egy kesztyűről, de tényleg igaz.

Nekem otthoni használatra nagyon bevált, jó választás volt és örülök, hogy nem sajnáltam rá az anyagiakat. Úgy gondolom annak az igényeit is kielégíti, aki hivatása miatt kénytelen használni. Nagyon elégedett vagyok, érdemes megvenni.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza