+36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

 +36 1 400 8696       +36 30 955 5541        chefs@chefs.hu            Kapcsolatfelvétel

Cukrász kellékek

Cukrász kellékek

 

Gyönyörű torták, ízletes sütemények és felejthetetlen fagylaltok. Ezek mind-mind egy profi cukrász repertoárjába tartoznak. Azonban a remekművek elkészítéséhez minőségi eszközökre lesz szükség, hogy a finomságok minden része tökéletes legyen. Webáruházunk cukrász kellékei segítenek egy igazi cukrászhoz méltó kínálatot készíteni, hogy a vendégeid se csalódjanak!

 

Ha Te is úgy érzed, hogy ideje megújítani eszköztárad, akkor webáruházunk professzionális kellékei között mindent megtalálsz, amire szükséged lehet!

Egy cukrász munkájában minden benne van; a szíve és a lelke is. A szakács léthez hasonlóan cukrásznak lenni sem csupán csak egy munka, hanem egy igazi életérzés, amely megköveteli azt is, hogy profi munkát adjunk ki a kezünkből. Mindez azonban elég nehéz minőségi eszközök megléte nélkül. Webáruházunk cukrász kellékei éppen azért jöttek létre, hogy ebben minden szakmabelit segítsenek.

 

A hobbi cukrászoknak sem szabad megalkudni a silány eszközökkel, ugyanis sokkal gördülékenyebben mehet a munka már a kezdetekkor, ha megfelelő eszközökkel dolgozunk. Webáruházunk kellékek kategóriája minden, a vendéglátásban dolgozó egyénnek, hobbi séfnek, cukrásznak megteremti a feltételeket a profi munkavégzéshez.

 

Hagyományos kellékek

 

A kategórián belül már az első sorban és később lejjebb görgetve is találkozhatsz olyan termékekkel, amelyek igazából nem csak a cukrász műhelyben, de egy hétköznapi konyhában is megtalálhatóak. Ilyen lehet például az almacsumázó, a habverő, a tésztaszaggató vagy a reszelő. Ezek előnye, hogy gyorsan túllehetünk az előkészítő folyamatokon, és már a kezdeti munkálatokban lefektethetjük a professzionális alapokat. 

 

Ezekre tulajdonképpen bármely konyhában szükség lehet, így a cukrászokon kívül az anyukák számára is igen hasznosak lehetnek.

 

Cukrász kellékek

 

De melyek a tipikusan cukrász kellékek? Pár sorral lejjebb ezekre is akad példa. A díszítés jellegzetes termékei közé tartozik például a habzsák. A professzionális darabokhoz csőrök is társíthatóak, amelyeket tortaformához vagy alkalomhoz illően választhatsz ki. Ezek biztosítják a speciális díszítést és a különleges esztétikai élményt. 

 

De ugyanígy kiemelhető a díszítőkés, a spatula, a tortafordító vagy a kenőkés. Ezek közül némely darab a díszítésben, míg a többi a tálalásban játszik jelentős szerepet. Előnyük, hogy valóban ott vannak minden professzionális konyhában, így a végeredmény is csodálatos látványt és ízvilágot tár elénk.

 

Hobbi VS. szakma

 

Azt már egyértelművé tettük, hogy mindegy, milyen kaliberű cukrászról is legyen szó, minden esetben lényeges, hogy minőségi kellékekkel dolgozzon. Természetesen ennek különböző okai is vannak.

 

Professzionális cukrászok esetében megvannak az elvárások a cukrász termékek kapcsán, és ezeket kizárólag jó minőségű eszközökkel tudjuk elkészíteni. A hobbi cukrászokat is motiválhatják hasonló érvek, azonban mivel ők kezdőnek minősülnek, talán még nem bánnak elég magabiztosan az eszközekkel, ezért számukra is sokkal biztonságosabbak a profi kellékek, szemben a silány változatokkal.

 

Szóval igen, megéri! Ha itt az idő, hogy új munkaeszközökkel gazdagodj, vagy csak ismersz olyat, akinek az élete a cukrászat, akkor keresd fel cukrász kellékeinket! Nincs más dolgod, mint kiválasztani a legfontosabb termékeket, majd rákattintani a “Kosárba” opcióra. 

Tovább
Raktáron: 69 db
Kedvencekhez
1 180 Ft
Összehasonlítás
Raktáron: 92 db
Kedvencekhez
1 180 Ft
Összehasonlítás
Raktáron: 23 db
Kedvencekhez
Microplane Premium Classic általános héjreszelő
Microplane Premium Classic általános héjreszelő
Microplane Premium Classic általános héjreszelő
8 480 Ft
Összehasonlítás
Nincs raktáron
Kedvencekhez