Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 780 Ft - 43 180 Ft
Gyártó
KINEK AJÁLNJUK
Védelem

Szakács és cukrász cipők

A szakácsok naponta 10 óránál többet is talpon vannak, pihenésre általában nincs idő. A maximális munkabíráshoz elengedhetetlen a megfelelő minőségű, kényelmes lábbeli, csak ilyenben lehet hosszú távon bírni a tempót.
Van, aki a szakácsklumpára esküszik, de van, akinek a zárt cipő kényelmesebb, esetleg előírás munkavédelmi szempontból.
A webshopunkban fűzős és belebújós félcipőt és bakancsot is találsz, vannak acélkaplis kivitelű lábbelik is a teljes védelem érdekében.
A szakácscipőnél fontos, hogy védje és tartsa a lábat, legyen csúszásmentes, ergonomikus legyen a talpkialakítása, könnyen tisztítható legyen, a saját lábunkon kényelmesnek érezzük és az sem baj, ha jó ránézni, tetszik a külleme.
Válassz a cipőhöz párnázott, zselés talpbetétet és antibakteriális bambusz zoknikat is!

39termék

Antibakteriális bambusz zokni

Raktáron: 182 db
Gyártó:
Portwest
KINEK AJÁLNJUK:
UNISEX
Védelem:
Orrmerevítő nélküli
1 980 Ft
14

Szakácscipő - fekete, Steelite™ - KIFUTÓ

Raktáron: 49 db
Gyártó:
Portwest
KINEK AJÁLNJUK:
UNISEX
Védelem:
Orrmerevítővel ellátott
17 789 Ft
15 280 Ft
13

Géllel párnázott talpbetét

Raktáron: 21 db
Gyártó:
Portwest
KINEK AJÁLNJUK:
UNISEX
Védelem:
Orrmerevítő nélküli
4 242 Ft
3 680 Ft
14

Szakácscipő - fehér, Steelite™-KIFUTÓ

Raktáron: 27 db
Gyártó:
Portwest
KINEK AJÁLNJUK:
UNISEX
Védelem:
Orrmerevítővel ellátott
17 789 Ft
15 280 Ft
2

STEELITE MUNKAVÉDELMI CIPŐ, S1P

Raktáron: 38 db
Gyártó:
Portwest
KINEK AJÁLNJUK:
UNISEX
Védelem:
Orrmerevítővel ellátott
9 413 Ft
9 180 Ft

Comfort zselés talpbetét

Raktáron: 20 db
Gyártó:
Comfort
KINEK AJÁLNJUK:
UNISEX
Védelem:
Orrmerevítő nélküli
5 480 Ft
 
39termék

Szakács, cukrász védőcipő, klumpa

 

Ha a vendéglátásban dolgozol, tudhatod, hogy a konyha egy viszonylag veszélyes munkahelyi terepnek számít. A kisebb-nagyobb balesetek megőrzése érdekében, a szakács, cukrász védőcipő vagy klumpa használata elkerülhetetlen. 

 

Webáruházunkban a csúszásmentes, illetve az ergonomikus kialakítású lábbelik egyaránt megtalálhatóak. Válogass a különböző márkák és fazonok között, hogy megelőzd a legkisebb sérüléseket is a konyhában!

 

Az ülőmunka káros hatásáról rengetegen beszélnek, de mi a helyzet azokról a munkákról, amelyek sok állással járnak!? Ha a vendéglátás területén dolgozol, akkor jól tudod, hogy egy minőségi szakács, cukrász védőcipő vagy klumpa aranyat ér. Viselésüknek köszönhetően ugyanis nem kell folyton azon aggódni, hogy esetleg a lábunk sínyli meg a munkát a nap végére, így bátran bevállalhatunk hosszabb műszakot is.

 

Az állómunka lehetséges következményei

 

A kellemetlen láb - vagy gerincfájdalmak, az izommerevség, a lúdtalp, a lábdagadás tönkreteheti napjainkat. Te, mint a vendéglátás szakértője, bizonyára tudhatod, hogy menyire képes megterhelni a szervezetet az egész napos álldogálás és talpalás. Ugye ehhez mérten választottál cipőt is? Ha csak most eszméltél rá, hogy ideje lecserélni, akkor sincs semmi veszve!

 

Szakács, cukrász védőcipő, klumpa

 

A szakács munkaruházat legfontosabb eleme a megfelelő minőségű lábbeli, amely  biztosítja, hogy a több, mint 10 órás munkaidődet kényelmesen töltsd le. De milyen is a jó lábbeli? Bizonyára neked is lényeges, hogy csúszásmentes és könnyen tisztítható legyen, ugyanakkor az ergonomikus talpkialakítás sem utolsó. 

 

A szakácsok manapság “vérre menő” vitákat folytatnak arról, hogy a Birki vagy a Crocs márka a jobb. Az igazság viszont az, hogy mindenkinek más válik be, a lényeg, hogy kényelmesen érezd magad benne és kellő védelmet nyújtson. Készen állsz egy kis utazásra?

A vendéglátás cipőit két részre oszthatjuk, s webáruházunkban is ezen elv szerint találhatsz rájuk.

 

A strapabíró szakács, cukrász védőcipők, a legszigorúbb munkavédelmi előírásoknak is megfelelnek, s gyakorlatilag teljes biztonságban vagy viselésükkel. Ha nem elégedsz meg a fűzős, belebújós félcipővel, akkor menj biztosra egy acélkaplis kivitelű darabbal! 

 

A könnyed szakács, cukrász klumpák sokkal kényelmesebbek, nyitottabbak, ezáltal teljes szellőzést biztosítanak. Ugyanakkor ugyanolyan védelmet nyújtanak, mint más lábbelik, így nem kell lemondanod az előnyökről.

 

Végigfutva az egyes opciókon, az már csak rajtad múlik, hogy melyikben érzed jobban magad! Ha ügyesen döntesz, össze is hangolhatod a szakácskabáttal vagy a szakácsköténnyel! Válassz a vendéglátás lábbelijei közül és végezd munkád kényelemben, egészségben, biztonságban!

Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! A Chefs.hu szakértő csapata a +36-30/955-5541 telefonszámon várja hívásod hétfőn 8-18, kedd-csütörtök 9-17 és pénteken 8-14 óra között!

Regisztrálj webáruházunkban és gyűjts 2 hűségpontot minden elköltött 100 forint után! Olvasd el törzsvásárlói rendszerünk részleteit IDE KATTINTVA.

Nálunk, a Chefs.hu-nál a legfontosabb Te vagy már 2008 óta és nem titkolt célunk, hogy a legnagyobb elégedettséggel és kényelemmel viseld munkaruhád és használd munkaeszközeid. Amennyiben eleged van a silány minőségű termékekből, a legjobb helyen jársz, webáruházunkban és üzletünkben csakis ellenőrzött minőségű termékeket forgalmazunk!

Több, mint 1.000 termékünk közül garantáltan megtalálod a számodra ideális választást, akár precíz háziasszonyként tevékenykedsz, akár ez a hivatásod.

Ha már a munkaruhád, vagy kötényed kiválasztottad, ne felejtsd el a cipőket sem! Olyan megbízható minőségű szakács cipőket és papucsokat hoztunk neked, amelyben mi is szívesen végig dolgoznánk egy dupla műszakot!

A ruházat mellett, vagy talán annál is fontosabb a megfelelő munkaeszköz. Egy szakács elsőszámú munkaeszköze a kés, ne aggódj, nálunk abban sem lesz hiány! Olyan prémium gyártók termékeit találod meg nálunk, mint Wüsthof, Kasumi, Dick, vagy KAI, ráadásul első osztyálú késélezővel folyamatosan karbantarthatod késeidet, ha pedig szeretnél ügyelni rá, hogy minél tovább maradjanak élesek késeid, válassz bármelyik nálunk vásárolt késedhez késtartót vagy élvédőt.

Mindenből a legjobbat szeretnéd? Nálunk számos kiegészítő közül válogathatsz, függetlenül attól, hogy szakács kellékekre, cukrász kiegészítőkre, vagy felszolgáló eszközökre van szükséged.

Az igazán ínyencek akár katalógusainkból is rendelhetnek egyedi, személyre szabott és limitált termékeket is. Ha ez még nem lenne elég, minden webáruházunkban megtalálható terméket kipróbálhatsz személyesen bemutatótermünkben, Budapesten a Tomori köz 14 szám alatt. Gyere be, próbáld fel, vidd haza!

Rólunk mondták vásárlóink