A Tökéletes Kés a Konyhába – FISSMAN KENSEI MITSUYOSHI 8" Séfkés
A konyhaművészet világában egy jó kés az egyik legfontosabb eszköz. A megfelelő kés nemcsak a precíz és gyors munkát segíti elő, hanem biztonságosabbá is teszi a főzést. Egy jól megtervezett, éles kés tökéletes kontrollt biztosít, és élvezetessé teszi az előkészítést – legyen szó apró zöldfűszerekről vagy egy masszív sütőtökről.
A FISSMAN ezt az ősi hagyományt ötvözi a modern technológiával, hogy a kések új szintre lépjenek. Seki, Gifu prefektúrában, Japán leghíresebb kovácsmestereinek otthonában, több mint 800 éves hagyományok alapján készülnek ezek a mesterművek.
FISSMAN KENSEI MITSUYOSHI 8" Séfkés – Minden konyha elengedhetetlen darabja
Sokoldalúság és precizitás egy késben
- Széles, erős penge – ideális mindennapi használatra
- 3 különböző vágási zóna:
Elülső rész – tökéletes aprításhoz (pl. hagyma, burgonya)
Középső rész – precíz szeleteléshez (pl. zöldfűszerek)
Hátsó rész – keményebb alapanyagokhoz
Tradíció és innováció találkozása
67 rétegű VG-10 szuperrozsdamentes damaszkuszi acél – egyedülálló, hullámzó mintázattal
Különleges KORUDO hidegedzési technológia – 61 HRC keménység a Rockwell-skálán
Honbazuke élezési technika – 15-17°-os élszög az extrém élességért
Prémium minőség és ergonomikus kialakítás
G-10 markolat – vízálló, kopásálló, nem szívja magába a szagokat
Csúszásmentes fogás – maximális kontroll és biztonság
Elegáns csomagolás – dombornyomott, textúrázott kartondobozban
Fontos karbantartási tippek
Magas széntartalmú acél – ne hagyja hosszú ideig nedvesen!
Élezéshez használjon fenőkövet
Tisztítás után azonnal törölje szárazra
Mosogatógépben nem mosható!
Megfelel minden biztonsági és higiéniai előírásnak
A FISSMAN KENSEI MITSUYOSHI 8" Séfkés a japán kovácsművészet és modern innováció tökéletes ötvözete – igazi mestermű a konyhában!
RENDELD MEG TERMÉKEINKET MOST
15 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!