Santoku kés
- Penge hossz: 15 cm (6,0")
- Keménység: 61 ± 1 HRC
- Markolat hossz: 11,5 cm
A Santoku kifejezés jelentése "három előny". A Santoku a tradicionális japán univerzális konyhakés formája, amely az európai séfkéshez hasonlítható. A "három előny" elnevezés a hal, hús és zöldség szeletelésének univerzális alkalmazási lehetőségeiből ered.
A Pure Komachi 2 sorozat pengéi korrózióálló rozsdamentes acélból készülnek, és mindkét oldalról színes, nem tapadó bevonattal rendelkeznek. A kétoldalasan élezett pengék 53 ± 1 HRC keménységgel bírnak. A műanyag markolat szorosan rögzítve van a pengéhez, színben illeszkedik a késhez. Az ergonomikus, lekerekített forma kényelmes vágási élményt biztosít, csökkentve a fáradtságot.
A KAI Kés Ápolási Tanácsai
A prémium minőségű késeink megfelelő ápolást igényelnek, hogy hosszú távon is örömét lelje bennük és azok élességében.
- Első használat előtt öblítse le a késeket forró vízben.
- Használat után azonnal öblítse le a késeket enyhe mosószerrel, és törölje szárazra puha törlővel. A vágóél oldalát mindig a hátsó oldalról tisztítsa meg, és kerülje az agresszív anyagokat, mint például a citromlevet.
- Soha ne helyezze a késeket mosogatógépbe, mivel ez károsíthatja a anyagot és az élességet.
- Ne használjon üveg- vagy gránit vágódeszkát, mivel ezek könnyen tönkreteszik a penge élt. Használjon inkább fa (lehetőleg keresztirányú fa) vagy közepes keménységű műanyag vágódeszkát.
- Természetes fa markolatú késeknél ügyeljen arra, hogy a markolat ne maradjon hosszú ideig vízben. Időnként kenje be semleges növényi olajjal.
- Tároláskor kerülje el, hogy a penge más fémtárgyakkal érintkezzen. Tárolja a késeket késblokkban, fiókbeosztóban, falra szerelt mágnesen, vagy japán késformák esetén fa tokban.
RENDELD MEG TERMÉKEINKET MOST
30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!