Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
200 Ft - 17 180 Ft

Kötények mellrésszel és Sommelier kötények

A szakácskötény védi a szakács ruházatát és természetesen a testét, valamint egyenruhaként is funkcionál.
A legtöbb szakácskötény strapabíró pamut vagy pamut keverék anyagból készült, de van például PVC-ből is saválló kötény vagy orkán anyagból varrt is.
A nyakba akasztható melles kötény mellett többféle hosszban készülő derekas kötények is megtalálhatók nálunk a különleges szabásvonalúak mellett.
Szín, minta, fazon, díszítettség és méret tekintetében rengeteg kötény közül válogathatsz a webshopunkban.


95termék195

Női tunika

Raktáron: 55 db
3 780 Ft

Transzfernyomás 10 db-tól színesben

200 Ft

Szitázás

980 Ft

Név hímzés

1 180 Ft
95termék195

Szakácskötény

 

A szakácskötény a munkaruha éke. Viselésével nemcsak megvédheted tested és szakács ruházatod, hanem mutatós egyenruhaként is szolgálhat. Főleg akkor, ha Te magad választod ki. Készüljön akár pamutból vagy saválló PVC-ből, nyakba akasztható vagy derekas formában, garantáltan profi hatást fogsz kelteni vele. 

 

Webáruházunkban megtervezheted, hogy a különböző mintájú, színű, fazonú és méretű darabok közül melyik illik a legjobban hozzád. Válaszd ki egyedi szakácskötényed és légy a “szakácsok szakácsa”!

 

A legtöbb laikusnak a szakácskötényről egy fazontalan konyhai textil jut az eszébe, ami csupán kiegészítésként szolgál. Az igazság azonban az, hogy felettébb divatos darabok készülnek ma már, amelyek fontos szerepet játszanak testünk védelmében. 

 

A szakácskötény kiválasztásának szempontjai

 

Érdemes végiggondolni, milyen fazon illik a beosztásodhoz. Szakácsként jó ötlet lehet a praktikusabb kialakítást előnyben részesíteni, ugyanakkor lehetőleg legyen csinos és elegáns is. A hosszabb kötények a szakma kedvelt darabjai, mivel jobban megvédik a testet a meleg tűzhelytől, valamint a kellemetlen “fröccsenésektől” is. A rövidebb fazon leginkább azoknak való, akik sokat mozognak, emiatt pedig valami kényelmesebb fazonra vágynak. Webáruházunkban a zsebes és zseb nélküli hosszú szakácskötényeket egyaránt megtalálhatod. Te melyik kialakítást szereted jobban? A döntés a tiéd, válaszd azt, ami praktikusabb számodra.

 

A különböző anyagok szintén sokat nyomnak a latba a szakács munkaruha minden darabja esetében. A legtöbb szakácskötény pamutból készül, de akadnak kicsit nejlonosabb anyagok is. Ez utóbbi típus jobban ellenáll a folyékony ételeknek. A durva körülményekhez pedig ott a saválló kötény! Hivatásos szakácsként, egy erős pamut kötényben profi hatást kelthetsz, míg a vastag farmeres kötény inkább vagányabb, otthoni stílusú viseletet tükröz.

 

Egyedi stílus

 

Valószínűleg megragadta a tekinteted néhány egyedi szakácskötény. Szerencsére az egyszerű, formálisabb fehér, fekete kötény mellett született néhány extra designnal ellátott darab is. Egy festékfoltos, képregény, japán, kínai vagy tortamintás kötény csak bemelegítés a terep