Termékinformáció:
- Teljes hossz: 410 mm
- Penge hossza: 270 mm
- Penge anyaga: Kiváló minőségű Daido 1K6 rozsdamentes acél
- Penge keménysége: 56-58 HRC
- Markolat: Magnólia fa, fekete epoxi bevonattal
Egy kicsit részletesebb leírás:
A Sumikama cég Kasumi Tora sorozatának kiváló minőségű és kivitelezésű konyhakései. Azok a kések, amelyek a Kasumi Tora sorozat részét képezik, magas széntartalmú molibdén-vanádium rozsdamentes acélból készülnek, amely egy népszerű japán acél. Ennek garantálják a kiváló vágási teljesítményt, rozsdaálló és könnyű újraélezést.
A kések markolata magnólia fából készül, és fekete epoxi bevonattal van ellátva. Ez a garantálja a kényelmes fogást, valamint azt, hogy a könnyű és jól kiegyensúlyozott legyen.
A Kasumi Tora konyhakések kézművesek által készülnek, akik hagyományos japán technikákat alkalmaznak. Minden kést gondosan és egyesével készítik, hasonlóan a japán kardkészítéshez. ajánlom, garantáltan, hogy ezek az elérhető árkategóriába tartoznak, ideális választás azoknak, akik még nem ismerik a japán késeket. Minőségük és könnyű karbantartásuk miatt minden szakácsnak ajánlhatók.
A Yanagiba konyhakés egy hagyományos japán szeletelő késként szolgál, és kiválóan alkalmas nyers hal és hús rendkívül vékony szeletelésére, például sushi vagy sashimi elkészítéséhez.
RENDELD MEG TERMÉKEINKET MOST
30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!