Technológia a középpontban! Konyhatechnológiai műveletek receptközpontúság helyett!
MAG = MODERN ALAP GASZTRONÓMIA
A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása teljesen új, egyedi megközelítésben. Gyakorló szaktanárok észrevételeit meghallgatva konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben.
Étkezési szokásaink megváltoztak, új irányzatok születtek, a gasztronómiai forradalom idejét éljük. A hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal hasznosítható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG – ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.
A MAG bemutatja a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.
A MAG gyakorlati segítséget nyújt. Az egyes technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják, valamint a könyvhöz csatolt könyvjelző puskát is ad a mértékegység átváltásokhoz.
Írta: KOCSONYA KÁLMÁN • VOMBERG FRIGYES • ILLÉS VINCE LEVENTE
NÉZZ BELE:
RENDELD MEG TERMÉKEINKET MOST
30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!