SATAKE JAPAN
1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Mfg. Co., Ltd. szenvedélyesen törekszik a késkészítés tökéletesítésére és fejlesztésére. Ez az elkötelezettség minden termékükben megmutatkozik, mind teljesítményükben, mind tartósságukban.
A Satake Cutlery székhelye Seki városában található, ahol a japán kés- és kardkészítés ősi hagyománya gyökeret eresztett. Több mint 700 éves múltra tekint vissza a kovácsolás terén, és már több mint 400 éve hivatalosan is a kardkészítés központja. Az apáról fiúra szálló tudás és hagyomány áthatja a gyártási folyamatokat, és a konyhakések itt, a város tapasztalt mesterembereinek keze alatt készülnek. Ők ötvözik évszázados tudásukat a modern technikákkal, hogy olyan pengéket hozzanak létre, melyek egyedülálló minőségüket és teljesítményüket hordozzák.
A Satake konyhakések többek, mint egyszerű eszközök: az évszázados innováció és tökéletesség jegyében születtek. Kiemelkedő vágási teljesítményt nyújtanak a különlegesen alacsony, 15 fokos élszögnek köszönhetően, míg a prémium acélok és markolatanyagok garantálják Seki városának örökségét minden egyes termékben.
Fedezze fel a Satake Kések lenyűgöző választékát, melyben a Daichi, Nashiji és Satoru kollekciók kiemelkedő szerepet töltenek be. Mindegyik kollekciót úgy tervezték, hogy megfeleljen a professzionális szakácsok és az otthoni séfek igényeinek egyaránt. Legyen szó zöldségszeletelésről, halfiletírozásról vagy húsdarabolásról, a Satake késekre mindig számíthat a páratlan teljesítmény és minőség szempontjából.
A Satake Cutlery-nél két alapvető elv irányítja minden aspektusát: a Kaizen és a Kodawari.
A Kaizen, vagyis a "változtatás a jó irányába" mélyen gyökerezik a japán kultúrában. Arra ösztönzi a cég minden munkatársát, hogy folyamatosan értékeljék és fejlesszék technikáikat, alapanyagaikat és jövőbeli terveiket, hogy késeik mindig lépést tartson a legújabb innovációkkal és megfeleljen a vásárlók magas elvárásainak.
A Kodawari a tökéletesség és a részletek iránti elkötelezettséget hangsúlyozza. A nyersanyagok gondos kiválasztásától a végső simításokig minden fázisban a tökéletességre törekszenek. A mesteremberek aprólékosan ellenőrzik, csiszolják és finomítják a pengéket, amíg el nem érik azt a szintet, amelyre büszkén ráírhatják a Satake nevet.
A Kaizen és a Kodawari szimbiózisa adja a Satake Cutlery konyhakések készítésének és azok minősége iránti elkötelezettségének alapját. A cég fáradhatatlanul törekszik a jobbra, soha nem elégszik meg kevesebbel, mint a legjobbal. Ennek eredményeként a Satake kések nem csupán eszközök, hanem a szenvedély, az elkötelezettség és a tökéletességre törekvés megtestesítői.
Tapasztalja meg Ön is a különbséget! Próbálja ki a Satake Késeket, és merüljön el a japán konyhakések varázslatos világában!