Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
11 980 Ft - 49 980 Ft
Gyártó

SATAKE JAPAN

1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Mfg. Co., Ltd. szenvedélyesen törekszik a késkészítés tökéletesítésére és fejlesztésére. Ez az elkötelezettség minden termékükben megmutatkozik, mind teljesítményükben, mind tartósságukban.

A Satake Cutlery székhelye Seki városában található, ahol a japán kés- és kardkészítés ősi hagyománya gyökeret eresztett. Több mint 700 éves múltra tekint vissza a kovácsolás terén, és már több mint 400 éve hivatalosan is a kardkészítés központja. Az apáról fiúra szálló tudás és hagyomány áthatja a gyártási folyamatokat, és a konyhakések itt, a város tapasztalt mesterembereinek keze alatt készülnek. Ők ötvözik évszázados tudásukat a modern technikákkal, hogy olyan pengéket hozzanak létre, melyek egyedülálló minőségüket és teljesítményüket hordozzák.

A Satake konyhakések többek, mint egyszerű eszközök: az évszázados innováció és tökéletesség jegyében születtek. Kiemelkedő vágási teljesítményt nyújtanak a különlegesen alacsony, 15 fokos élszögnek köszönhetően, míg a prémium acélok és markolatanyagok garantálják Seki városának örökségét minden egyes termékben.

Fedezze fel a Satake Kések lenyűgöző választékát, melyben a Daichi, Nashiji és Satoru kollekciók kiemelkedő szerepet töltenek be. Mindegyik kollekciót úgy tervezték, hogy megfeleljen a professzionális szakácsok és az otthoni séfek igényeinek egyaránt. Legyen szó zöldségszeletelésről, halfiletírozásról vagy húsdarabolásról, a Satake késekre mindig számíthat a páratlan teljesítmény és minőség szempontjából.

A Satake Cutlery-nél két alapvető elv irányítja minden aspektusát: a Kaizen és a Kodawari.

A Kaizen, vagyis a "változtatás a jó irányába" mélyen gyökerezik a japán kultúrában. Arra ösztönzi a cég minden munkatársát, hogy folyamatosan értékeljék és fejlesszék technikáikat, alapanyagaikat és jövőbeli terveiket, hogy késeik mindig lépést tartson a legújabb innovációkkal és megfeleljen a vásárlók magas elvárásainak.

A Kodawari a tökéletesség és a részletek iránti elkötelezettséget hangsúlyozza. A nyersanyagok gondos kiválasztásától a végső simításokig minden fázisban a tökéletességre törekszenek. A mesteremberek aprólékosan ellenőrzik, csiszolják és finomítják a pengéket, amíg el nem érik azt a szintet, amelyre büszkén ráírhatják a Satake nevet.

A Kaizen és a Kodawari szimbiózisa adja a Satake Cutlery konyhakések készítésének és azok minősége iránti elkötelezettségének alapját. A cég fáradhatatlanul törekszik a jobbra, soha nem elégszik meg kevesebbel, mint a legjobbal. Ennek eredményeként a Satake kések nem csupán eszközök, hanem a szenvedély, az elkötelezettség és a tökéletességre törekvés megtestesítői.

Tapasztalja meg Ön is a különbséget! Próbálja ki a Satake Késeket, és merüljön el a japán konyhakések varázslatos világában!


13termék 113
13termék 113

Seki városa Japán Gifu prefektúrájában fekszik, és az Edo-korszak óta híres kardgyártásáról. A városban már a 17. századtól kezdve gyártanak acélt, és a helyi kovácsok kiemelkedő minőségű pengéikről híresek. Az acélgyártás története Sekiben A 17. században a Tokugawa sógunátus kijelölte Sekit kardgyártási központnak. A helyi kovácsok a tatara nevű hagyományos kohászati technikát alkalmazták, amit a 19. században modernebb nyílt tűzterű kemencék váltottak fel. A 20. században Seki városa a modern acélgyártás egyik vezető központjává vált Japánban és a világon egyaránt. Seki acélgyártásának jellemzői A városban gyártott acél kiváló minőségéről és tartósságáról híres, amit kések, kéziszerszámok, gépek és alkatrészek gyártására egyaránt használnak. Az acél elkészítése során Sekiben a hagyományos kovácsmesterség és a modern acélgyártási technikák ötvöződnek, így biztosítva mindenki számára a tökéletes és kompromisszummentes japán minőséget.
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! A Chefs.hu szakértő csapata a +36-30/955-5541 telefonszámon várja hívásod hétfőn 8-18, kedd-csütörtök 9-17 és pénteken 8-14 óra között!

Regisztrálj webáruházunkban és gyűjts 2 hűségpontot minden elköltött 100 forint után! Olvasd el törzsvásárlói rendszerünk részleteit IDE KATTINTVA.

Nálunk, a Chefs.hu-nál a legfontosabb Te vagy már 2008 óta és nem titkolt célunk, hogy a legnagyobb elégedettséggel és kényelemmel viseld munkaruhád és használd munkaeszközeid. Amennyiben eleged van a silány minőségű termékekből, a legjobb helyen jársz, webáruházunkban és üzletünkben csakis ellenőrzött minőségű termékeket forgalmazunk!

Több, mint 1.000 termékünk közül garantáltan megtalálod a számodra ideális választást, akár precíz háziasszonyként tevékenykedsz, akár ez a hivatásod.

Ha már a munkaruhád, vagy kötényed kiválasztottad, ne felejtsd el a cipőket sem! Olyan megbízható minőségű szakács cipőket és papucsokat hoztunk neked, amelyben mi is szívesen végig dolgoznánk egy dupla műszakot!

A ruházat mellett, vagy talán annál is fontosabb a megfelelő munkaeszköz. Egy szakács elsőszámú munkaeszköze a kés, ne aggódj, nálunk abban sem lesz hiány! Olyan prémium gyártók termékeit találod meg nálunk, mint Wüsthof, Kasumi, Dick, vagy KAI, ráadásul első osztyálú késélezővel folyamatosan karbantarthatod késeidet, ha pedig szeretnél ügyelni rá, hogy minél tovább maradjanak élesek késeid, válassz bármelyik nálunk vásárolt késedhez késtartót vagy élvédőt.

Mindenből a legjobbat szeretnéd? Nálunk számos kiegészítő közül válogathatsz, függetlenül attól, hogy szakács kellékekre, cukrász kiegészítőkre, vagy felszolgáló eszközökre van szükséged.

Az igazán ínyencek akár katalógusainkból is rendelhetnek egyedi, személyre szabott és limitált termékeket is. Ha ez még nem lenne elég, minden webáruházunkban megtalálható terméket kipróbálhatsz személyesen bemutatótermünkben, Budapesten a Tomori köz 14 szám alatt. Gyere be, próbáld fel, vidd haza!

Rólunk mondták vásárlóink