Üdvözöljük a Satake Daichi Gyuto (Séf) japán damaszk konyhakések világában!
Ez a kés a legsokoldalúbb választás zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására. A hegyes kialakításának köszönhetően megbirkózik különféle filézési feladatokkal is, mint például a csirkemell csontozása, sertés vagy marhahús csontról való leválasztása, és a kisebb halak filézése (természetesen erre dedikált filézővel a munka még könnyebb). Az optimális hosszúságú penge könnyebb irányíthatóságot és akár nagyobb felületek vágását is biztosítja. Ez a kiváló minőségű séfkés minden hobby és profi szakács nélkülözhetetlen eszköze, akár úgy is mondhatjuk, hogy a "konyha lelke".
A gyuto (牛刀) kés eredete a Meiji-korba (1868-1912) nyúlik vissza, amikor Japán nyitott a nyugati kultúra felé. Ekkoriban a marhahús fogyasztása is elterjedt az országban, és szükség volt egy olyan késre, amely alkalmas ennek a húsnak a feldolgozására. A gyutot a nyugati stílusú séfkés mintájára alakították ki, de a japán késekre jellemző vékonyabb pengével és élesebb heggyel.
A gyuto szó jelentése "marhakés", és ez a kés eredetileg kifejezetten erre a célra készült. Azonban hamarosan kiderült, hogy a gyuto sokoldalú eszköz, és más konyhai feladatokra is kiválóan alkalmas. Mára a gyuto az egyik legnépszerűbb japán konyhakés a világon.
Merüljön el Ön is a japán konyhakések világában a Satake Daichi Gyuto késével, és fedezze fel, milyen könnyedséggel válhat a konyhai munka egy igazi élvezetévé!
RENDELD MEG TERMÉKEINKET MOST
30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!