Gyuto – A Japán Séfkés, Ami Mindenre Képes
A gyuto (牛刀) kés a japán konyhaművészet egyik legikonikusabb darabja, amely a Meiji-korban (1868–1912) született meg, amikor Japán nyitott a nyugati kultúra felé.
Eredetileg marhahús feldolgozására készült, innen ered a neve is, amely szó szerint „marhakést” jelent.
A nyugati séfkések mintájára készült, de vékonyabb pengével és élesebb heggyel, így sokkal precízebb vágást tesz lehetővé.
Sokoldalúsága miatt gyorsan az egyik legnépszerűbb japán konyhakéssé vált, hiszen zöldségek, halak és más húsfélék előkészítésére is kiválóan alkalmas.
FAX-38 Porkohászati Acél – A Kivételes Minőség Titka
A Nachi acélgyártó vállalat által fejlesztett FAX-38 porkohászati acél garantálja a gyuto páratlan teljesítményét:
Magas tisztaság és finom szemcseszerkezet – kimagasló tartósság és precizitás.
Rendkívüli keménység – kiváló élmegtartás, hosszú élettartam.
Kopás- és korrózióállóság – minimális karbantartás mellett is kiváló állapotban marad.
A Séfkés, Amire Minden Konyhában Szükség Van
Professzionális szakácsok és hobbiszakácsok számára egyaránt tökéletes választás!
Könnyed vágás, precíz szeletelés és hosszú élettartam – minden, amit egy prémium késtől elvárhatsz!
Ha egy megbízható, éles és sokoldalú kést keresel, amely egy életre szóló társ lehet a konyhában, a gyuto a legjobb döntés!
RENDELD MEG TERMÉKEINKET MOST
15 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!