Santoku – A Konyha Sokoldalú Mestere
Ez a sokoldalú santoku kés nélkülözhetetlen eszköz a konyhában, legyen szó zöldségek aprításáról, húsok és halak szeleteléséről. Kialakítása révén precíz és hatékony munkát tesz lehetővé:
Visszagörbülő él – megkönnyíti az aprítást, gördülékeny mozdulatokat biztosítva.
Széles penge – nemcsak vágásra, hanem a hozzávalók gyors és egyszerű átszedésére is kiváló.
Ergonomikus, magasított markolat – biztos fogást nyújt, miközben az ujjak nem érnek a vágódeszkához vagy az ételhez, így higiénikusabb és kényelmesebb a használata.
A Santoku Kés Története – Hagyomány és Innováció Egyesülése
A santoku (三徳) kés Japánból ered, a Showa korszakban (1926–1989) született meg, amikor a nyugati ételek és a vöröshúsok egyre népszerűbbé váltak.
Elődje a bunka kés, amely a gyuto és a nakiri kések tökéletes fúziójából alakult ki, hogy megfeleljen a modern konyhai igényeknek.
FAX-38 Porkohászati Acél – A Precizitás és Tartósság Garantált
A Nachi az acélipar egyik elismert vezetője, amely a FAX-38 porkohászati acélt fejlesztette ki, mely kiemelkedik:
Magas tisztaságával és finom szemcseszerkezetével – extrém tartósságot és precíz vágási élményt biztosít.
Kiemelkedő éltartásával – hosszú időn át borotvaélesen tartja a pengét.
Rendkívüli keménységével – ellenáll a kopásnak, így egy életre szóló befektetés lehet.
Profiknak és Lelkes Hobbiszakácsoknak Egyaránt!
Ha egy megbízható, prémium minőségű és sokoldalú kést keresel, amely egyesíti a hagyományt és a modern technológiát, ez a santoku kés tökéletes választás lesz számodra!
RENDELD MEG TERMÉKEINKET MOST
15 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!